Les paul či jiná kytara do 7000
Pravidla fóra
Les paul či jiná kytara do 7000
Přemýšlím o další kytaře. Jedině les paul!!! Cena Do 7000. Značky APOLLO, VINTAGE, BACH, EPIPHONE, FOCUS. Dávám hlasovat názory a zkušenosti s nima pište sem. Dík Je mi jasné, že to záleží na kusu.... Ale přesto...
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Re: Les paul
do 7000? to bych pořídil Epiphone LP-100, je to odlehčená verze Standardů... rozhodně to nebude hrát špatně...dlabajíč píše:Přemýšlím o další kytaře. Jedině les paul!!! Cena Do 7000. Značky APOLLO, VINTAGE, BACH, EPIPHONE, FOCUS. Dávám hlasovat názory a zkušenosti s nima pište sem. Dík Je mi jasné, že to záleží na kusu.... Ale přesto...
mužu se zeptat proč chceš novou kytaru? kdyš máš kytarku bach LP, tak proč si koupit kytarku která je jen o něco málo lepší než to co máš, a ještě stejný typ... buď bych šetřil na něco dražšího, a nebo pokud hledáš nové zvukové možnosti tak koupil strata, nebo něco jinýho...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- LukyTukySpeky
Proboha, proč? máš LP, tak pokud druhou kytaru, tak rozhodně jiný typ, nebo rovnou Gibsona:D Takle by ses patlal se 2 kopiema, kde by byl rozdíl fakt jen ve vzhledu...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Koupě je čistě z iracionálních důvodů.... Prostě mám rád barvičky a chci abych měl taky jednu do zkušebny a druhou doma na cviko. Nechce se mi s tím tahat. .. Na Bachovku nedám dopustit, ale zajímá mně názor i druhých lidí... Ještě nevím co koupím říkal jsem si že mít 2 stejné kytary je zhovadilost a mít je i od stejné značky.... Ale les paula miluju. je to prostě krásná klasika.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
jo, to chápu. A navíc si nekoupíš Squiera za bůra. Jde o to, že mi přijde jako debilita mít dvě kytary za 6.000,-.necross píše:to je fakt když další kytaru tak jinej typ. já mám obě kejtry 2* HB a ted chci strata 3*SIngl ale jenom bíléhoten je prostě nádherný.
Jako nejlepší možné řešení bych viděl - prodat toho Bacha,či co to je, přidat těch 7.000,- a koupit třeba Epipphone custom, LTD EC400, nebo ještě lépe jeté pětikilo.
...a koupit futrál na cestování.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
no a my mu rikame ze to nema delat, ze ma mit jednu lepsi a ne 2 horsi...takze me nejak pripada ze to nechapes ty...i kdyby bachovku prodat nechtel tak je podle me nesmysl kupovat jinou ve stejny cenovy kategoriiaivn86 píše:Mě nějak připadá, že si to tu moc nečtete. Vždyť napsal, že chce jednu kytaru na cvičení doma a druhou mít ve zkušebně. A je evidentní, že toho bacha prostě nemůže prodat.
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
- 60'Rock_N'_Roll
taky bych ještě rád doporučil tuhle kytaru
http://www.muziker.cz/Default.aspx?PSD- ... d_id;12791
je to za ty peníze nádherný kus. Jen škoda, že je jen v černém provedení.
http://www.muziker.cz/Default.aspx?PSD- ... d_id;12791
je to za ty peníze nádherný kus. Jen škoda, že je jen v černém provedení.
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
simonwalker píše:Epiphone nebo Vintage. Gibson mi stejne pripada zbytecne, kdyztak nejakyho Matona nebo neco zajimavyho.
Gibson zbytecne?
Fender Highway One Stratocaster (Upgrade) USA, EPIPHONE Les Paul Standard Plus, Fender Frontman 212R 100w 2008, VOX DA20, Digitech RP150
Sex, Drugs and Rock ´n Roll baby
Sex, Drugs and Rock ´n Roll baby