palec hore, vypadá to solidněPeťan V. píše:Po pěti hodinách úsilného snažení jsem přetvořil kombo na hlavu .... myslím, že to stojí za to ......
Hen kuken
Peavey Valveking Royal 8
Pravidla fóra
fakt moc pekny.Peťan V. píše:Po pěti hodinách úsilného snažení jsem přetvořil kombo na hlavu .... myslím, že to stojí za to ......
Hen kuken
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
Souhlasim, kolik si uctujes za customizaci? 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
kolik si účtuju? Hodně, protože můj čas je drahej, pořád v práci a ták
... proto jsem to spíchl komplet za jedno dopoledne
Jinak tahle customizace mě krom energie nestála ani korunu. Matroš na korpus jsem si "půjčil" v práci. Nářadí jsem zabavil otcovi. Koženku jsem našel ve sklepě. Lepidlo se taky doma válelo. A všechno jako rohy, madlo, nožičky, logo atd. jsem použil z toho komba ... jediný co z něj zbylo, je korpus a přední deska s reprem
jo ještě přední panel jsem přelepil samolepící černou fólií a popsal bílou fixou, ale to nebude asi finální podoba, páč nemám zrovna úhledný prasopis
Jinak tahle customizace mě krom energie nestála ani korunu. Matroš na korpus jsem si "půjčil" v práci. Nářadí jsem zabavil otcovi. Koženku jsem našel ve sklepě. Lepidlo se taky doma válelo. A všechno jako rohy, madlo, nožičky, logo atd. jsem použil z toho komba ... jediný co z něj zbylo, je korpus a přední deska s reprem
jo ještě přední panel jsem přelepil samolepící černou fólií a popsal bílou fixou, ale to nebude asi finální podoba, páč nemám zrovna úhledný prasopis
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Tady jsou nový fotky pokračující customizace, už by se dalo říct, že je to origo
_______________Fotky zde_______________
_______________Fotky zde_______________
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Re: Peavey Valveking Royal 8
Chtěl bych si koupit tohle kombo, ale nelíbí se mi ten repráček a chtěl bych to píchnout rovnou do boxu. To kombo ale nemá výstup pro externí box jestl se nepletu. Je možný ten box píchnout do výstupu pro sluchátka? Nebo je to blbost a mam se mrknout po něčem jinym?
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
z výstupu na sluchátka ti to asi moc hrát nebude, to reprobox asi pořádně nerozhejbe, musel bys odpájet kabel co vede k repru a připájet na něj konektor, do kterého bys pak zapojil box
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
-
molex
Chci se zeptat, jestli by toto kombo stačilo na nějaké menší koncerty v klubech s ozvučením (mikrofon před kombo). Používám tranďák Laney 65W (taky s mikrofonem) , ale kamarád mi nabídl, že mi může půjčovat tuto sice malou, ale lampu
Tak jestli by se to dalo utáhnout s tím mikrofonem před reproduktorem? 
Zdar R8 používám a pokud jdeš mikrofonem do PA tak to je v klidu. Být tebou tak oba kandidáty porovnám naživo, protože R8 má jen 8" repro a to ho dost limituje...Mimochodem jsem ho předělal na hlavu a k tomu 112" box a je to o 100% lepší 
Fender Standart Strat + POD HD500X
V případě nouze
: Peavey Royal 8 - předěláno na hlavu + 112 box (Eminence Stonehedge)
V případě nouze
Dotaz: Jaké jsou potřeba úkony k tomu, aby se to předělalo na hlavu? Stačí heslovitě v seznamu...
Kytary: Ibanez RGDIX6PB Iron Label, Squier Bullet Mustang HH
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
- Udělat pro to jinou bednu
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Přivrtat zezadu do šasi jack na výstup do reprobedny a napájet tam ty dva dráty z repráku
- Zjistit si impedanci vnitřního reproduktoru, protože to bude odteď impedance, kterou budeš potřebovat docílit na použitých reproboxech. (Nevím jak moc je kritické to dodržet u těhle nízkowattů, ale radši bych o dodržel)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek