Blink 182
-
Keenan 182
U blinků je to jen nic neznamenající číslo, museli si ho tam dát než vydali desku - Blink už se jmenovala nějaká irská kapela hrající něco úplně jinýho..SmileCZ píše:humus - u sum41 vznikl nazev podle toho ze kapelu zalozili 41. letni den.... u blinku netusim:-D ale vetsinou to nakej vyznam ma
Myslim teda... viděl sem to v dokumentu o nich když mi bylo asi 15...
Dobrý!
Blinkáče sem sjížděl hodně, měl sem je hodně rád. Rád si ještě semtam něco poslechnu, ale hudebně mě to už prostě neuspokojuje. Ale byla to fajn skupina, kór když na koncertech házeli fórky jak si šukaj mámy a táty a tak
AvA je pro mě uplně divná hudba, taková zbytečně usínací. Plus44 sem sjížděl taky, ale zrovnatak mě to přestalo bavit.
Blinkáči byli dobrý, to né že né.
-
Keenan 182
Blink 182 byla super skupina. Nemeli sice tak "slozity, propracovany, tvrdy" songy ale byly pekny. Travis Barker je vazne dobrej bubenik, Tom DeLonge mozna neni uzasnej kytarista ale vytvoril dost peknejch pisnicek. Vyrustal sem na nich a porad vyrustam
. A je dost skoda ze se rozpadli. Ale je taky super zprava ze je to mezi nima OK. A z tech jejich vedlejsich projektu se mi dost libili Transplants (projekt Travise Barkera), Boxcar Racer.. I kdyz meli docela podobnout hudbu jako Blink 182. Boxcar Racer - treba pekna pisnicka je There Is, I Feel So. Transplants - Diamonds and guns.. to intro na klavir je dost znamy. A Tim Armstrong zni trochu retardovane, ale zajimave
. A z tech projektu po Blink 182, nemuzu rict co se mi libi vic, libi se mi par pisnicek od AVA a par od +44. Ale proste Blink 182 byli Blink 182.
Moje oblibeny pisnicky od Blink 182: Mutt, Feeling This, Down, I Miss You, Carousel, Dammit, Dumpweed, Aliens Exist (Hey mom there's something in the backroom, hope it's not the creature from above
), Adam´s song, All The Small Things, Stay Together For The Kids, Please Take Me Home. 
Moje oblibeny pisnicky od Blink 182: Mutt, Feeling This, Down, I Miss You, Carousel, Dammit, Dumpweed, Aliens Exist (Hey mom there's something in the backroom, hope it's not the creature from above
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 20:17, celkem upraveno 1 x.
Jo to by bylo super kdyby se dali zase dohromady, ale nemyslim si ze to udelaj.
Jinak souhlasim s timhle komentarem, ktery je pod clankem:
však tam idú spoločne a rozhodne to neni nejaký symbol toho, že sa vrátia. Čo AVA? DeLonge chce do roka opäť vydať album. Jak by mohol robiť show o jebaní teplých psov do riti a v AVA nám tu rozprávať ako zachranuje svet? To moc do kopy nejde...
přesne.to je spís trapný.Prejdák píše:Mno, tak to ale není nijak vtipné...žebrák píše:Primitivní sou lidi beze smyslu pro humor.Olihen píše:tudle kapelu moc neznam.neni to náhodou ta jak zpívá neco o mrdaní psu a Give me a blowjob? jestli je to ono tak mi to připada trochu primitivni
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Hele, i pokud by se dali dohromady... už nebudou zpívat o šukání psů.
Vždyť i jejich poslední album úplně vybočovalo od toho co udělali dřív.
Prostě dospěli, a z jejich stávajících kapel je vidět, že dospěli u muzikálně.
Určitě nechci ani nečekám, že by se vrátili k muzice co hráli v 98', ale imho tyhle kluci mohou udělat ještě hooodně dobrou desku, i když úplně jinou než předchozí.
Vždyť i jejich poslední album úplně vybočovalo od toho co udělali dřív.
Prostě dospěli, a z jejich stávajících kapel je vidět, že dospěli u muzikálně.
Určitě nechci ani nečekám, že by se vrátili k muzice co hráli v 98', ale imho tyhle kluci mohou udělat ještě hooodně dobrou desku, i když úplně jinou než předchozí.
Na Novu nečumím, čučím jen na Discovery a National geografic, ale to je jedno... mysli si co chceš...žebrák píše:Jé kluci tak sory, já si naivně myslel že je to legrace. Pudu se radši s váma koukat na Zlatou mříž na TV NOVA.
Já to nebral jako narážku, ale takové ,,písničky" mi moc k smíchu nepříjdou.
Jestli hudebně dospěli, jak píše Ragnar, tak proti nim nic nemám...
Přesně tak, už se těším...
Z jejich myspace.
Kód: Vybrat vše
Hi. We're blink-182. This past week there’ve been a lot of questions about the current status of the band, and we wanted you to hear it straight from us. To put it simply, We're back. We mean, really back. Picking up where we left off and then some. In the studio writing and recording a new album. Preparing to tour the world yet again. Friendships reformed. 17 years deep in our legacy.
Summer 2009.
Thanks and get ready...