nehovoriac otom ze tie snimace moze potom dat do novej gitary ked bude mat dalsiu..alebo ich nechat tam kde su ak mu vyjde dobry kusrain píše:Vždycky mě dojme až k slzám když někdo někomu zkušeně poradí šmejd kytaru a do ní hned snímač za 1/2 ceny kytary
Kytara na grunge
Pravidla fóra
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
pri Nirvane a grunge mas celkom jedno co kupis, ti gitaristi vyuzivali fakt siroku skalu gitar..tam ide skor o ten surovy feeling pri hreblackwhite81 píše:dobrý den ja tato kytara vhodná na tvrdší rockovou muziku jako grunge punk posluchám hlavně Nirvanu a Placebo vím že Cobain použival hlavně Fender Jaguar ale ta stojí 16tis a na tu momentálně nemám .A co si myslíte vůbec o Telecaster na co je tato kytara nejvhodnější osazená jedním humbacrem duncan díky za odpověd Filip
http://kytary.cz/squier-by-fender-artis ... 30:0:0:1:0
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
Hrál jsi na tu kytaru ? ... Neni to takovej šmejd. Za tu cenu je to skvělá kytara, jediná věc která jí fakt hodně kazí jsou ty snímače. Určitě je mnohem lepší než Bullet a Affinity Strat od Squiera. Ty Cortky jsou taky dobrá volba jenže s těma tolik zkušeností nemám, když jsem si vybíral svoji první elektrickou kytaru tak se mi na ně hrálo sice skvěle, ale moc se mi nelíbí.rain píše:Vždycky mě dojme až k slzám když někdo někomu zkušeně poradí šmejd kytaru a do ní hned snímač za 1/2 ceny kytary
Přesně tak, ten snímač se nestratí.... dá se v nejhoršim i dobře prodat.thomas19 píše: nehovoriac otom ze tie snimace moze potom dat do novej gitary ked bude mat dalsiu..alebo ich nechat tam kde su ak mu vyjde dobry kus
GUITAR: Fender Classic Player Jaguar HH
AMP: Peavey - ValveKing Head (100W)
+ Repro Framus 2 x 12"
Celestion Vintage 30
PEDALS: BOSS DS-2, EHX Smal Clone,
BOSS AC-3, BOSS TU-2
AMP: Peavey - ValveKing Head (100W)
+ Repro Framus 2 x 12"
Celestion Vintage 30
PEDALS: BOSS DS-2, EHX Smal Clone,
BOSS AC-3, BOSS TU-2