Huges & Kettner - ATTAX 100

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Huges & Kettner - ATTAX 100

Příspěvek od Nuker »

Zdravím , chtěl jsem se zeptat jestli z vás nemá někdo skušenost s tímhle pololampovym kombem , mám ted možnost ho sehnat za celkem luxusní peníz , nikdy jsem předtím nehral na nic od tehle značky , tak se chci zeptat jestli tu někdo mezi vámi není :-) ? Držte se prosím tématu .
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Marylin

Příspěvek od Marylin »

Zdar, patrně se asi nebudu držet tématu, nicméně se vyjádřím :lol: Měl jsem hlavu attax 200 a byl to velice slušný aparát, myslím si, že i s tím kombem neprohloupíš, HK jsou kvalitní aparáty...
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30

Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Oki to jsem chtěl slyšet :-)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
loos

Příspěvek od loos »

ja jsem hrál na něj hrál...bylo s efektama nevim jestli se vyrabi i bez nich :roll: no a ale za mě to bylo SUPER :twisted: kdybych chtěl lampu a neměl 30 tisic tak bych koupil tohle :!: ...je to hodně kvalitní a lampám věrný kombo navic docela nadstandatrně vybavený (oddělený korekce...) no a samozřejmě levný :D prostě doporučuju :!: :!: :!:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“