Jaká je lepší? Epina SG-400, nebo Jckson KVX10KV?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Co je lepší koupě?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Jizzy29

Jaká je lepší? Epina SG-400, nebo Jckson KVX10KV?

Příspěvek od Jizzy29 »

Tak už jsme byl rozhodnutej pro toho jacksona, ale dostala se mi do ruky ta epina a teď netuším... Co by podle vác byla lepší koupě do budoucna?
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

šel bych do epi a nový snímače
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Zalezi, co planujes do toho budoucna :lol:
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

A tvrďáckou humbuckerovou Hello kitty bys nechtěl? Myslím, že pro Tebe je to pravé.

K těm dvěma nevím...Zkoušel jses dívat i po jiných firmách? A co ojetiny na ebayi;) ? Levně dostaneš kytaru o několik tříd lepší..
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

v cenový kategorii jako je to SGčko nic na ebay nenajde, protože doprava, clo a dph to zvednout zpátky, takže se to nevyplatí

to SGčko sám mam, přepadává na krk, původní krkovej snímač je trochu blátivej, ten kobylkovej je ale podle mě parádní, po roce sem tam nahodil EMG aktivky a sem spokojenej :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Wraith píše:v cenový kategorii jako je to SGčko nic na ebay nenajde, protože doprava, clo a dph to zvednout zpátky, takže se to nevyplatí
Tak ono je těch ebayů víc...
Na německém bývaj dobré kaufy, ale už to není to, co to bývalo... fin. krize už potahuje ceny dosti nahoru i tam.
A tím jsem myslel ojetiny. Myslím, že to jde.
Minule někdo prodával na ebay.de Ibanezu RG350DX (11 litru stála) za 4 litry... chyběl jen zadní kryt ;) Takže když se porozhlédne...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Jinak... hud. bazar teď
EPIPHONE G400
Elektrická kytara Epiphone SG, barva černá, chrom mechanika... Tělo: mahagon - masiv • Krk lepený, 4 měsíce stará-záruka, cena 45OOKč

mailto:inser@seznam.cz

Region: Praha
Zařazeno: 10.2.2009 20:54

Prubni, jestli chceš.
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

u toho vecka bych se bal tremola.
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

No právě, přesně tohle by mě zajímalo, prostě která kytara je za ty prachy lepší dělaná a jak je na tom tovární provedení... Jinak co se týče tvaru tak buď V nebo SG...
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Bral bych tu SG + snímače a to kvuli kobylce.
EDIT: Ten tvar.. vezmi něco kulatýho, nikdy nevíš kdy s tim Véčkem někoho propíchneš :lol: a nebo te přestane tak extremni tvar bavit.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

večko musiš vyzkoušet stejně jak tu epinu SG. takhle ti mužem řict že paramtrově je lepší ta a ta ale krk ti muže sednou líp u té a té a to je pak rozhodující :)

s tím tremolem tě straší....

s tremolem (resp s dvojzvratnym) se daj dělat super věci :)
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

Nooo s toho tremola mám asi největší strch... Jinak tu epinu jsem zkoušel a hralo se mi na ni celkem dobre a Jacksona jsem zkousel tu JS30RR a nějakej výraznej rozdíl krků jsem nenašel, přišlo mi to dost podobný... Prostě mě zajímalo jestli je nejakej podstatnej rozdíl u kytary cca8000 a cca12000... Jo a ještě jaký asi snímače by byly dobrý do tý EPI? A kolik to tak stojí?... Díky
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

Jo a taky jsem se někde dočet, že je dobrý koupit to KVX10KV a po nějaký době až začne dodělávat ten měkčí materiál tremola tak ho vyměnit za originál... Co si o tom myslíte? Jo a jaký by tam tak mělo jít? A vydrží to tremolo vůbec něco, nebo je to až tk na nic a nebo lidi strašej?
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

Jizzy29 píše:Nooo s toho tremola mám asi největší strch... Jinak tu epinu jsem zkoušel a hralo se mi na ni celkem dobre a Jacksona jsem zkousel tu JS30RR a nějakej výraznej rozdíl krků jsem nenašel, přišlo mi to dost podobný... Prostě mě zajímalo jestli je nejakej podstatnej rozdíl u kytary cca8000 a cca12000... Jo a ještě jaký asi snímače by byly dobrý do tý EPI? A kolik to tak stojí?... Díky
do té epiny bych napálil origo Gibsony 498T a máš vymalováno (to je tak kolem 5k ke kobyle a krku):) případně bych tam 1 gibson a 1 dimarzio

u kytar za 8k a 12 k je samozřejmě rozdíl. určitě co se týče HW (tremolo a snímače)
dřevo tam bude taky kvalitnější.
afektband

Příspěvek od afektband »

To mi řekni, že ti vyhovujou oba krky. Epi má prasácky širokej, za to jackson má krk ala ibanez, takže tenkej. Neříkej mi, že ti sedí oba.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

afektband píše:To mi řekni, že ti vyhovujou oba krky. Epi má prasácky širokej, za to jackson má krk ala ibanez, takže tenkej. Neříkej mi, že ti sedí oba.
Noo asi to bude tím, že jsem nějakou dobu hrál celkem často na akustiku, takže mi asi v první moment nepřišlo zkoumat šířku krku... Prostě jsem vzl Jacksona, zahrál a vzal Epi a zhrál a obojí mi celkem sedlo...

Jinak prostě potřebuju aby mi někdo pořádně jednu z nich rozmluvil... Pač se pořád nějak nemůžu rozhodnout... Kž už jsem rozhodlej vždy narazim na nějakou kritiku... :-)
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

no bež si ještě jednou pořádně zkusit.
hrals na ně ve stoje s popruhem nebo jen v sedě ?ja když si kupoval kejtru tak jsem si ji zkoušel ve stoje protože na stage nehraješ v sedě :)
takže na to bacha
ta epi ma tendenci padat na hlavu (da se řešit širokým popruhem)
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

Rainmaker píše:no bež si ještě jednou pořádně zkusit.
hrals na ně ve stoje s popruhem nebo jen v sedě ?ja když si kupoval kejtru tak jsem si ji zkoušel ve stoje protože na stage nehraješ v sedě :)
takže na to bacha
ta epi ma tendenci padat na hlavu (da se řešit širokým popruhem)

A jak jsi ty spokojený s tím tvým jacksonem? A tím tremolem?
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

bezkonkurenčně. za ty peníze to byl superkauf.
ten krk je užasnej a celý spracování uplně supr. a tremolo ladí ,není problem
sice musim co dva dny doladit kytarku ale že by se jednalo o nějaký velký odchylky se říct neda většinou je to opravdu o "doladění" 2 - 3 strun

http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 107#170107

tady najdeš komplet thread o nákupu mýho vybavení včetně té kejtry

/ ještě jedna věc. máš "nějakej" obal ? protože na to véčko bych doporučil tak jako na každou dražší kytaru pevnej obal (kufr) což jsou další cca 2000 kč
Karel55

Příspěvek od Karel55 »

Mno já nevim ale mě to drží i 2 týdny.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“