Orange Tiny Terror

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

ale ten je trosku vetsi nez TT ne?
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dark Axel píše:
:shock: wow co to? :D

Holt je to MALÝ TERORISTA :lol: :lol: :lol: :lol:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

joj, no celokovová konstrukce dělá divy:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

60'rokenroll a ostatni majitele TT ... zijete jeste?
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

vice zde (hledejte "orange")

http://ec.europa.eu/consumers/dyna/rape ... search.cfm

Electric shock

The product poses a risk of electric shock because:

- there is insufficient electrical insulation between the primary circuit connected to the mains and the secondary circuit which can be touched via the output terminals,

- in the mains transformer the windings are positioned concentrically and installed to the edge of the coil-former,

- measured creepage distances and clearances between the primary windings and the secondary winding are less than 5 mm / 4 mm (measured a minimum of 0.4 mm),

- measured creepage distances and clearances between the outputs of the primary windings and the secondary windings are less than 5 mm / 4 mm (measured a minimum of 0.3 mm).

The product does not comply with the Low Voltage Directive and the relevant European standard EN 60065.

The product poses a risk of electric shock because:

- there is insufficient electrical insulation between the primary circuit connected to the mains and the secondary circuit which can be touched via the output terminals,

- in the mains transformer the windings are positioned concentrically and installed to the edge of the coil-former,

- measured creepage distances and clearances between the primary windings and the secondary winding are less than 5 mm / 4 mm (measured a minimum of 0.4 mm),

- measured creepage distances and clearances between the outputs of the primary windings and the secondary windings are less than 5 mm / 4 mm (measured a minimum of 0.3 mm).

The product does not comply with the Low Voltage Directive and the relevant European standard EN 60065.

Recall from consumers ordered by the authorities.

Asi u Oranžů neco posr...
60'Rock_N'_Roll

Ještě žiju!

Tak je fakt, že ho mám ještě z Koree.

Na kolik procent mám brát tohle upozornění vážně?
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no korea a nebo čína... ten výrobek nevznikl komplet v číně... v číně byl vyroben podle návodu, který sestavili v usa... takže za to můžou amíci a né číňani... a jestli ta korejská verzebyla dělána podle stejného výrobního plánu, tak je samozřejmě stejně závadná, pokud byla dělána jinak, tak závadná není.

jinak té čínské hlavičky bych se teda asi nedotknul ani pres gumovou rukavici na ruce :D pokud to může probít z primárního obvodu, tak to není moc veselé...

jinak bych byl rád, kdyby to bylo bráno jako chyba firmy Orange (se sídlem v USA) a ne jako sh*t z číny... prostě je na každé firmě, která si nechá v číně něco vyrobit, aby si výrobek zkontrolovala... což se bohužel firmě orange, která si za své vyrobky a logo nechá docela platit a nměla by být zárukou jakési kvality, nepovedlo
60'Rock_N'_Roll

takže to ho zeď mám jako hodit z okna?
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Já si teda myslím, že je to spíš nějaký problém ohledně norem. Prostě je to akorát špatně navržené, že to nevyhovuje místním předpisům.
Tak to na mě alespoň působí. Kdyby s tím byly tak velké problémy tak už se to dávno stahuje.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no ono právě na té stránce, kterou jsem sem postoval, je psáno, že se to má stahovat... a je to stránka rapex - což je nějaký celoevropský ústav, který samozřejmě platí i pro ČR... takže když stáhnout, tak stáhnout z celé evropy...

jinak 60 rocku - máš verzi korejskou, která není zmiňována, takže by mělo být pravděpodobně vše ok. být tebou, tak bych se informoval u dovozce značky orange pro ČR
60'Rock_N'_Roll

qwer píše:no ono právě na té stránce, kterou jsem sem postoval, je psáno, že se to má stahovat... a je to stránka rapex - což je nějaký celoevropský ústav, který samozřejmě platí i pro ČR... takže když stáhnout, tak stáhnout z celé evropy...

jinak 60 rocku - máš verzi korejskou, která není zmiňována, takže by mělo být pravděpodobně vše ok. být tebou, tak bych se informoval u dovozce značky orange pro ČR
když sem to pročítal, tak mi z toho vyšlo to, že se to našlo pouze a jen u toho kousku (BS31-MAIN) takže to může být jen jeden vadý kousek
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Já myslel, že Orange je původem z VB:-O Ale to je asi můj zažitý pocit kvůli zvuku těchto aparátů:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
60'Rock_N'_Roll

Maples píše:Já myslel, že Orange je původem z VB:-O Ale to je asi můj zažitý pocit kvůli zvuku těchto aparátů:)
Ano, orange je britská firma. Dražší modely Made in England.
kubog

Příspěvek od kubog »

Zdravim vsetkych!

Vyrobky Tiny Terror od firmy Orange, ktore su predavane na Slovenskom trhu autorizovanymi predajcami nie su rizikove. Dany oznam SOI sa tyka iba konkretnych kusov. Ziadny z tychto chybnych kusov nebol dovezeny oficialnym dovozcom na Slovenskom trhu. V pripade, ak si tento model dovezie niekto z inej krajiny to riziko sa nevylucuje.
Rizikove produkty maju tieto seriove cisla:
L070910001 az L070910989
L071110101 az L071110854
L080210001 az L080210986
L080410001 az L080410406
L080810001 az L080810964

Oznamenie na internetovej stranke SOI je neuplne a v kratkej dobe by malo byt tiez doplnene o tieto informacie

Mario Brosch
manazer predajne Muziker

:wink: :wink:
60'Rock_N'_Roll

nepřipomíná vám to něco?

http://www.voxamps.com/us/modernclassic/nighttrain/

trošku trapný, ale to EQ to vyrovnává.
Naposledy upravil(a) 60'Rock_N'_Roll dne 9.05.2009 21:31, celkem upraveno 3 x.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

60'Rock_N'_Roll píše:nepřipomíná vám to něco?

http://www.voxamps.com/us/modernclassic/nighttrain/

trošku trapný, ale to EQ to vyrovnává.
co je na tom trapnýho? :lol: bych to s klidem bral, aspon to neprobíjí vid 8)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ne, fakt mi to nic nepřipomíná :roll: jestli myslíš, že je to kopie Tiny Terror, tak se musím zasmát :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no cela firma orange by pak mohla byt jen jedna velka kopie :D pri srovnai s voxem
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“