co koupit -syntetizátor/MIDI

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
canava

co koupit -syntetizátor/MIDI

Příspěvek od canava »

spousta kláves co koupím v obchodě má v sobě už zabudované nějaké tóny, zvuky, beaty, nevim jak tomu kdo říkate. prostě ty zvuky které vychází ven :D jenže tohle já nechci. potřeboval bych abych si do těch kláves mohl z pc hodit sám svůj zvuk který mi tam bude hrát a následně abych to mohl nahrávat zpátky do pc ale nevím ktery klávesy to umí. všude vidím napsáno že to má v sobě zabudovany tolik a tolik zvuků, bubnování atd.. ale u žádného není že si tam můžu dát vlastní zvuk. tak kdyby někdo poslal link nebo tak něco tak by to bylo supr. diky :)
Olihen

Příspěvek od Olihen »

asi máš na mysli MIDI klávesy.s tim ale já neumim takže ti neporadim
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Bude ti stačit MIDI klaviatura (ale klidně mlžeš koupit normální klávesy a ty zvuky z nich nepoužívat) a potom máš dvě možnosti:

1) Napojit klaviaturu na PC a tam si pomocí VSTi pluginů přehrávat zvuky, jaký chceš...
2) Koupit si syntezátor, ve kterém si ty zvuky budeš vytvářet.

V obou případech si ale ten zvuk nenahraješ do kláves.

Přiklonil bych se k variantě 1 (levnější), a to i kvůli tomu nahrávání. Do PC totiž nenahrávaš zvuk (ano, jde to taky tak, ale není to dobré řešení), ale MIDI zápis (tón, délka, hlasitost...), takže pak můžeš zvuk libovolně změnit.
canava

jasny no

Příspěvek od canava »

jako bych tomu všemu rozuměl :D v tomhle se neorijentuju proste shanim ty klávesy a nic jinyho nevím :D
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“