Kytara mi nevazbí
Pravidla fóra
Pokud to i přes dostatečně přiblížené snímače vazbit nebude, chce to zavoskovat je - klepou se jim cívky 
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Záleží na tom, co chceš za vazbu. Jestli pískání na základě přirozených kmitů soustavy snímač-reproduktor, nebo prodloužený sustain způsobený rozvibrováním strun kraválem z řádně vyhuleného komba. Pískání se tím zbavíš, což ti umožní to víc ohulit, a tím pádem získáš dost řevu na rozkmitání strun.Giof píše:Tak to mi někdo vysvětlete...Já vždy myslel, že zavoskování spíš vazbu omezí...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Jak tu někdo zmiňoval toho Rolanda, tak jsem to s ním schválně vyzkoušel a to v pozici před reprákem.
Výsledek: Zvuk._klip_08.wav
V první části se mi ta "opravdová" vazba nepovedla. Vazbí to, ale ne tak, že by to pištělo, jak má. Ovšem na konci se mi to povedlo krásně rozhvízdat.
- R-Fier
- Volume asi na 1/4
- Gain na max
(btw sorry za kvalitu, přecejen je to nahrávaný telefonem)
Výsledek: Zvuk._klip_08.wav
V první části se mi ta "opravdová" vazba nepovedla. Vazbí to, ale ne tak, že by to pištělo, jak má. Ovšem na konci se mi to povedlo krásně rozhvízdat.
- R-Fier
- Volume asi na 1/4
- Gain na max
(btw sorry za kvalitu, přecejen je to nahrávaný telefonem)
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Yep,svatá pravda. Právě vazba chycená do strun je ta krásná metalová,co mám já tak rád.woro90 píše:Záleží na tom, co chceš za vazbu. Jestli pískání na základě přirozených kmitů soustavy snímač-reproduktor, nebo prodloužený sustain způsobený rozvibrováním strun kraválem z řádně vyhuleného komba. Pískání se tím zbavíš, což ti umožní to víc ohulit, a tím pádem získáš dost řevu na rozkmitání strun.Giof píše:Tak to mi někdo vysvětlete...Já vždy myslel, že zavoskování spíš vazbu omezí...
Stagg SG + Guitar Rig 3