Kytara mi nevazbí

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
woro90

Příspěvek od woro90 »

Pokud to i přes dostatečně přiblížené snímače vazbit nebude, chce to zavoskovat je - klepou se jim cívky :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Tak to mi někdo vysvětlete... :shock: Já vždy myslel, že zavoskování spíš vazbu omezí...
woro90

Příspěvek od woro90 »

Giof píše:Tak to mi někdo vysvětlete... :shock: Já vždy myslel, že zavoskování spíš vazbu omezí...
Záleží na tom, co chceš za vazbu. Jestli pískání na základě přirozených kmitů soustavy snímač-reproduktor, nebo prodloužený sustain způsobený rozvibrováním strun kraválem z řádně vyhuleného komba. Pískání se tím zbavíš, což ti umožní to víc ohulit, a tím pádem získáš dost řevu na rozkmitání strun.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Jak tu někdo zmiňoval toho Rolanda, tak jsem to s ním schválně vyzkoušel a to v pozici před reprákem.

Výsledek: Zvuk._klip_08.wav

V první části se mi ta "opravdová" vazba nepovedla. Vazbí to, ale ne tak, že by to pištělo, jak má. Ovšem na konci se mi to povedlo krásně rozhvízdat.

- R-Fier
- Volume asi na 1/4
- Gain na max

(btw sorry za kvalitu, přecejen je to nahrávaný telefonem)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

woro90 píše:
Giof píše:Tak to mi někdo vysvětlete... :shock: Já vždy myslel, že zavoskování spíš vazbu omezí...
Záleží na tom, co chceš za vazbu. Jestli pískání na základě přirozených kmitů soustavy snímač-reproduktor, nebo prodloužený sustain způsobený rozvibrováním strun kraválem z řádně vyhuleného komba. Pískání se tím zbavíš, což ti umožní to víc ohulit, a tím pádem získáš dost řevu na rozkmitání strun.
Yep,svatá pravda. Právě vazba chycená do strun je ta krásná metalová,co mám já tak rád. :lol:
Stagg SG + Guitar Rig 3
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“