Kytaráři
Blízko Sokolova je obec Krajková. Tam je Martin Čarný. Je to můj známej. Takže kdyby jste na něj chtěli kontakt, tak SZ.Urby píše:JJ taky bych potrebovalNucly píše:A nevite o nekom z okoli Sokolova, resp. Karlovych Varu?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Svitavsko:
Vlastimil Otepka
Opravy kytar a smyčcových hudebních nástrojů
Polička, K. Světlé 800
461 725 440
Velice ochotný a zkušený pán, který si účtuje prakticky jen za materiál.
Ale pracuje spíš s akustikama, než s elektrykou.
Vlastimil Otepka
Opravy kytar a smyčcových hudebních nástrojů
Polička, K. Světlé 800
461 725 440
Velice ochotný a zkušený pán, který si účtuje prakticky jen za materiál.
Ale pracuje spíš s akustikama, než s elektrykou.
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Lakování kytar
Ahoj.Potřeboval bych tip na kytaráře nebo umělce z okr Benešov a okolí,nebo z Prahy kterej je schopen mi udělat lak na kytaru podle mých představ a podle mého návrhu.Nevíte prosím o někom?Děkuji za postřehy a odkazy 
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Vsetínsko
Miroslav Gargulák
Valašské Příkazy 44
tel: 603 281 363
bývalý basák, zpravuje strunné nástroje (kytary, mandolíny, prej i housle atd.) dobře jsem si s ním pokecal, ochotně mi vysvětlil všechno na co jsem se zeptal...
a jen tak pro představu: přinesl jsem mu basu že chci seřídit dohmat a oktávy. On odšrouboval krk a pod ním byla slisovaná hromádka pilin z vrtání, přebrousil pražce které mírně přečnívaly (pak ještě každý zvlášť zapilovával) jak dřevo pracovalo, při seřizování oktáv musel zbrousit čtyři šroubky a na závěr mi ještě podložil snímače... Cena: 200,- Kč
a má tam archaickou ladičku z roku 85!!!
Miroslav Gargulák
Valašské Příkazy 44
tel: 603 281 363
bývalý basák, zpravuje strunné nástroje (kytary, mandolíny, prej i housle atd.) dobře jsem si s ním pokecal, ochotně mi vysvětlil všechno na co jsem se zeptal...
a jen tak pro představu: přinesl jsem mu basu že chci seřídit dohmat a oktávy. On odšrouboval krk a pod ním byla slisovaná hromádka pilin z vrtání, přebrousil pražce které mírně přečnívaly (pak ještě každý zvlášť zapilovával) jak dřevo pracovalo, při seřizování oktáv musel zbrousit čtyři šroubky a na závěr mi ještě podložil snímače... Cena: 200,- Kč
a má tam archaickou ladičku z roku 85!!!
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Zdar, nedávno jsem vedle na bazaru pozřel inzerát na kytaráře z ČB:Pikus píše:Nevíte o někom z Českých Budějovic? Rád bych mu svěřil svou Jolanu... potřebovala by přepražcovat, nahodil pořádně lak atd... prostě jí nějak zrenovovat...
Díky
tel.: 602402273
mail: faktor@postl.cz
Nevim, jestli za tim kontaktem někdo bude, ale zkusit to můžeš.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Díky... zkusím to... snad bude...Pepe píše:Zdar, nedávno jsem vedle na bazaru pozřel inzerát na kytaráře z ČB:Pikus píše:Nevíte o někom z Českých Budějovic? Rád bych mu svěřil svou Jolanu... potřebovala by přepražcovat, nahodil pořádně lak atd... prostě jí nějak zrenovovat...
Díky
tel.: 602402273
mail: faktor@postl.cz
Nevim, jestli za tim kontaktem někdo bude, ale zkusit to můžeš.
Máte tu teda někdo zkušenosti s panem Horkým z Brna nebo s brněnskou firmou JANEKO co taky opravuje piana a kytary a prostě všechno.???
Budu totiž nejspíš potřebovat v nejbližších dnech provést radikální zásah do krku jedné kytary. Jedná se o výměnu výztuhy krku. Takže aby to udělal dobře.
Budu totiž nejspíš potřebovat v nejbližších dnech provést radikální zásah do krku jedné kytary. Jedná se o výměnu výztuhy krku. Takže aby to udělal dobře.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Takže hlásím osobní zkušenost s panem Horkým z Brna. Fajn chlapík. Seděl jsem u něj asi 3,5 hodiny než jsme tu basu dali do kupy. Místo šílené opravy krku se z toho vyklubala naprosto banální věc. Která, ale zabrala dost času. Za 3,5 hodiny práce a tři kovový podložky pod šroub si řekl 150,- korun. Tak jsem mu tam nechal 200,- a šel jsem spokojeně pryč. Plánoval jsem totiž, že oprava se bude pohybovat tak v relacích 1000-2000Kč.
Na co jsem se zeptal ochotně poradil a odpověděl. Dělá teda hlavně do akustických kytar. Elektrické kytary moc nestaví.
Jinak ho najdete přesně v areálu bývalé zbrojovky brno. Zastávka Vojenská nemocnice (tram 2,3). Budova tuším 112a dvěře 035.
Na co jsem se zeptal ochotně poradil a odpověděl. Dělá teda hlavně do akustických kytar. Elektrické kytary moc nestaví.
Jinak ho najdete přesně v areálu bývalé zbrojovky brno. Zastávka Vojenská nemocnice (tram 2,3). Budova tuším 112a dvěře 035.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
na muzikus.cz
http://www.muzikus.cz/muzikontakt-list/ ... oje-1-4-2/
http://www.muzikus.cz/muzikontakt-list/ ... oje-1-4-2/
Guitar: CORT X6
Amplifier: PEAVEY BANDIT 112 100W, FSWITCH
Effects: BOSS DS-1,BOSS MD-2, LINE 6 POD 2.0
Recorder: LINE 6 TONEPORT UX2
Picks: KROKODYL 1.5 a vsechno co citm mezi prsty
Bag: CORT CMC11
Cabels: Ki.Sound MSAB20 6m
http://www.playlist.com/Sklena
Amplifier: PEAVEY BANDIT 112 100W, FSWITCH
Effects: BOSS DS-1,BOSS MD-2, LINE 6 POD 2.0
Recorder: LINE 6 TONEPORT UX2
Picks: KROKODYL 1.5 a vsechno co citm mezi prsty
Bag: CORT CMC11
Cabels: Ki.Sound MSAB20 6m
http://www.playlist.com/Sklena
Re: Kytaráři
Rozawood
Adresa: Veltruby(u Kolína)
Telefonicky kontakt:
321 795 101
www.rozawood.cz
Špičkové akustické nástroje, staví se na zakázku, tomu ale odpovídá i cena.
Kdyby někdo měl krejcar navíc tak máte možnost
Adresa: Veltruby(u Kolína)
Telefonicky kontakt:
321 795 101
www.rozawood.cz
Špičkové akustické nástroje, staví se na zakázku, tomu ale odpovídá i cena.
Kdyby někdo měl krejcar navíc tak máte možnost
Stop dreaming, start playing!
nemá někdo zkušenosti s nějakym kytarářem z Prahy? Papež je schopnej udělat Explorera do 35 tisíc což mi přijde docela jako pálka, neví někdo o někom?
Custom Guitar @ ENGL Screamer
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
nějak sem tu nezaregistroval výbornýho kytaráře:
Petr Jurkovič
Masarykovo náměstí
Jílové u Prahy.
tel. je 607193978
http://www.jurkovic-guitars.com/
Já si u něj nechávám štelovat nástroje už kolik let a vždy k neprostý spokojenosti
aivn86// trochu jsem to upravil, pro lepší přehlednost
Petr Jurkovič
Masarykovo náměstí
Jílové u Prahy.
tel. je 607193978
http://www.jurkovic-guitars.com/
Já si u něj nechávám štelovat nástroje už kolik let a vždy k neprostý spokojenosti
aivn86// trochu jsem to upravil, pro lepší přehlednost
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall