KUSTOM Kytarový reprobox QUAD
Pravidla fóra
KUSTOM Kytarový reprobox QUAD
Zdravim, dneska jsem měl tu možnost ozkoušet tenhle box KUSTOM Kytarový reprobox QUAD výkon/typ: 260 W/ 8 Ohm, zkosený. Mám hlavu Rožďákovský JCM 800 (2kanál+jump 50W, polazenou u ESH-naprosto nekompromisní bordel) a kytaru jsem měl Ibanez EX Series. Výsledek byl nad moje očekávání dobrej. Zvuk-po chvilce štělování jsem našel celkem ucházející zvuk. Basy nejsou nejhorší, výšky trochu chyběly ale dalo se to. Středy jsem ubíral (a to mam EQ do V). Je to potažený koženkou, která se netváří zrovna pevně, takže nějaký hrubý zacházení nepřipadá v úvahu. Celkem se mi ten box zalíbil, hrál jsem na 2× dražší Laney a ten tomuhle Kustomu nešahal ani nad kolečka. Řek bych že je to dobrá varianta pro začínající, co se chtěj slyšet ve zkušebně, popřípadě na menším podiu (díky 4×12) a nemaj moc peněz.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
jj, tak nejak... jsou tam Celstiony, sice levny, se slabou citlivosti, ale u 4x12 to diky velke plose membran az tak nevadi, takze ten zvuk neni nejhorsi.... Ale to zpracovani mas pravdu - kozenka slaba, misty i neprilepena, na jednom kusu jsem videl asi 1cm vysokou a 10cm dlouhou "bouli" na hrane ze predu (des), a hlavne je to MDF, takze zadny velky transporty a hruby zachazeni... idelani fakt pro kluky do zkusebny, sem tam to odvyzt opatrne na koncertik... atd...
Ty basy tam chybeli, pze ty Celestiony jedou az od 80-85Hz nahoru... (V30 myslim 70 nebo 65Hz, a to je proste poznat), jiak zvukove ty Celestion65 jsou prave solidni ve stredech a prosadi se, proto je chci taky zkusit jako t nejlevnejsi alternativu do toho myho 2x12 boxu co je v jinym topicu...
Ale staci casem teba jen dva spodni repraky vymenit za lepsi s vyssi citlivosti co jedou vic od basu, a tak to bude akorat....
V kazdym pripade po zakoupeni, odelat zadni stenu a vsechny rohy "vylit" disperznim lepidlem D2, D3 (je pruhledny, dobre zatece), nekde jsem videl i mezery, dotahnout poradne repraky... Zaruky se nebojte, pze tohle co delaji ti sikmoocci, co kus, to jinak vypada (uvnitr - zpracovani), takze zaliti lepidlem nikdo nepozna, spis si budou myslet jak jsou ty cinani peclivi
Ty basy tam chybeli, pze ty Celestiony jedou az od 80-85Hz nahoru... (V30 myslim 70 nebo 65Hz, a to je proste poznat), jiak zvukove ty Celestion65 jsou prave solidni ve stredech a prosadi se, proto je chci taky zkusit jako t nejlevnejsi alternativu do toho myho 2x12 boxu co je v jinym topicu...
Ale staci casem teba jen dva spodni repraky vymenit za lepsi s vyssi citlivosti co jedou vic od basu, a tak to bude akorat....
V kazdym pripade po zakoupeni, odelat zadni stenu a vsechny rohy "vylit" disperznim lepidlem D2, D3 (je pruhledny, dobre zatece), nekde jsem videl i mezery, dotahnout poradne repraky... Zaruky se nebojte, pze tohle co delaji ti sikmoocci, co kus, to jinak vypada (uvnitr - zpracovani), takze zaliti lepidlem nikdo nepozna, spis si budou myslet jak jsou ty cinani peclivi
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar. Vskriesim túto tému pretože sa obzerám po novej bedni a celkom ma zaujal reprobox Kustom Môj rozpočet je značne obmedzený. Na jednej americkej stránke som sa dozvedel, že je vyrobený z 1/2 palca hrubej preglejky čo je 1,27 cm. Nie je to trochu málo?
Bol by som vďačný ak by mi niekto kto vlastní túto bednu spravil taku minirecenziu. Box nemám kde vyskúšať. Ďakujem vopred.
Bol by som vďačný ak by mi niekto kto vlastní túto bednu spravil taku minirecenziu. Box nemám kde vyskúšať. Ďakujem vopred.
Měl jsem ve zprávách takovou minirecenzi od Afekta, ale nedopatřenim jsem si vše smazal... Takže mu zkus napsat PM
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek