Bezdrat - basa/zpev

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
du-lo

Bezdrat - basa/zpev

Příspěvek od du-lo »

Jsem zpět :twisted:

Mel bych dotazek. V jedne kapele zpivam, v jinych budu hrat treba jen na basu. Potreboval bych nejaky bezdrat prijimac + shure sm58 + vysilac pro basu. Nechci to pouzivat soucasne. Jde nejak osetrit, abych koupil prijimac se stejnou frekvecni radou jako bude mit mikrak a vysilac na basu?

Pripadne mate jiny napad? cena do 20k +-
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ano, vetsinou to byva uvedene v materialech od vyrobku (nekde i v popisku, ale nejmenovany e-shop ma vetsinou tak naprd popisky, ze se budes muset poohlednout jinde), ze muzes na dany prijimac pripojit treba az 10 vysilacek.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

ze zkušenosti můžu doporučit Auditechniku - za 13k sem pořídil set vysílač + bodypack a po čase asi za 7 mikrofon - s docela hodně slušnou vložkou.. řada myslim AE 1600
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
du-lo

Příspěvek od du-lo »

Uz vidim, jak v kytarachmi budou hledat bodypack a mikrak podle frekvenci na krabickach :D

Ludwig: mrknu potom, diky
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

du-lo píše:Uz vidim, jak v kytarachmi budou hledat bodypack a mikrak podle frekvenci na krabickach :D

Ludwig: mrknu potom, diky
Nebudou hledat podle frekvenci na krabickach, je to podle rady danyho produktu, ze komunikuji v urcitym frekvencnim rozsahu, pripadne v urcitym poctu kanalu. Tu frekvenci muzes v ramci daneho rozsahu menit, takze si na kazdou vysilacku nastavis jinou frekvenci nebo kanal a ses vysmatej.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

no právě ta audiotechnika si může volit mezi asi 16ti frekvencema... tzn. ty si vybereš na ajký frekvenci ti má přijímač přímat a dle toho si pak nastavíš i bodypack a handku... jinak ten bodypack umí krom instrumentu i náhlavní mikrofon...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
janriha

Příspěvek od janriha »

Audiotechniku mám taky (asi tu stejnou jako Jens Ludwig) a jsem s ní spokojenej, je na to prostě spoleh. Obecně do nedávna platilo že do 10k žrala každá signál, nebo ho nějak upravovala. Ovšem tahle ne, nepoznám rozdíl mezi kabelem.....
Pak mám in-ear od LD systems, což je jeden z nejlevnějších na trhu, a stojí za hov**. Měl jsem přišetřit a koupit něco lepšího no. Koupil jsem k němu dobrý sluchátka, takže to jako jde, ale ta kvalita přenášeneho signálu prostě neni uplně tam kde by měla bejt. Ale tak zase několikrát lepší, než nějaký leckdy pchybný monitory co přiveze pochybný zvukař) .Tudíž je lepšího koupit rovnou něco lepší co bude sloužit dýl....
Fender American Deluxe Stratocaster HSS 60th, George Dennis The Blue , Audio-technica Wireless, In-Ear LD Systems a zase nově - hlava a bedna Orange - hraje to fuck dobře :-)
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“