Vaše kapely
čus hle mame s kapelou taký polostudiový nahravky:D tak se mrkněte a z hodnotte akorat tam chybí basa ta se tam bude dodavat v pondělí a pls. bertev ohledu že začíname:-) tak dik : www.bandzone.cz/misprint
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
na začátek je to fajn:)Milerinho píše:čus hle mame s kapelou taký polostudiový nahravky:D tak se mrkněte a z hodnotte akorat tam chybí basa ta se tam bude dodavat v pondělí a pls. bertev ohledu že začíname:-) tak dik : www.bandzone.cz/misprint
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
hej nedělam si p***l ale jesi myslíš tu baladu tak tu sem fakt osobně vymyslel sám a bubeník si k tomu udělal vlastní rytmus ale každýmu komu to hrajem je to povědomí:D ale fakt je to naše:-)
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi Kulhá vám to jak prase... Ale zajímavé...
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
přišel nám novej mixpult, tak sem ho hnedle otestoval na zkoušce.
Stáhnout můžete tady
Taky nám to tam hapruje, neni to žádná ofiko nahrávka a navíc ten song neni dodělanej. BTW: nahráváno na 3 zpěvový mikrofony v celkový hodnotě ani ne 1000.-
Stáhnout můžete tady
Taky nám to tam hapruje, neni to žádná ofiko nahrávka a navíc ten song neni dodělanej. BTW: nahráváno na 3 zpěvový mikrofony v celkový hodnotě ani ne 1000.-
ať to šlape!
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Heej my chceme ete přibrat klávesy, já jsem k tomu trochu skeptický, myslíte, že nezaniknou při třech kytarách? můžete ještě jednou mrknout na webovky www.brokenstuff.ic.cz, pls ještě nějaký připomínky a nápady na nějakouinovaci rád uslyším... na svých písničkách se pracuje, navíc tedka trochu experimentujeme, třeba linkin park včetně rapu nebo rocková verze lunetiků - ať je hudba tvůj lék
tak čekám připomínky
jo a co říkáte na název? BROKEN STUFF
Myslim, ze idealni sestava je 2x basa, 6x kytara a aspon dvoje klavesy. Bude se to i krasne zvucit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
já ti nevim hle klavesy asi nezaniknou ale zaniknou zbývající 2 kytary:D tyve tři kytary už je i moc a ty tam chceš cpát klavesy:D jinak sem na vas koukal a přídemi že když ten zpěvak zpívá že má rymu ale jinak dobrý:-)
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Motat si hlavu třema kytarama a plus dalšíma klávesama mi přijde jako kravina. Jestli vám to vyhovuje tak dobrý, ale neřek bych že jste natolik zkušený muzikanti abyste rozumně využili 3 kytary plus klávesy. A ani ty tři kytary na tech vašich záznamech na YT nejsou znát. Přijde mi že si akorát stěžujete vaši souhru.
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Takhle, to, že jsme tři, se stalo shodou okolností... a když jsme jako partia, tak nvidím důvod proč to měnit... a i kdyby to nešlo pořádně poznat, tak si nemyslím že nám to nějak zásadně škodí... a měli sme to tam celkem blbě nazvučený... se jim to zdálo moc nahlas tož sme si to museli všeci zltumit a už pořádně nezbyl čas si to vychytat... jinak mě se celkem líbí kombinace v některých písničkách že jedna kytara třeba doprovod na čistým kanálu v klasických akordech, druhá taky na čistým v powerech plus nějaký ruchy a zvukový fintičky a třetí sola a zkreslení... ale u každáho je to jinak...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem slíbil, tak jsem taky udělal - na profilu najdete novou skladbu, kde mi na base zahostoval Cassus
http://bandzone.cz/apisanteportas
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
a která to teda je?Dark Axel píše:jak jsem slíbil, tak jsem taky udělal - na profilu najdete novou skladbu, kde mi na base zahostoval Cassus![]()
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Udelej neco s tema klavesovyma linkama, to je silenej vecernicekDark Axel píše:jak jsem slíbil, tak jsem taky udělal - na profilu najdete novou skladbu, kde mi na base zahostoval Cassus![]()
Cassus vymyslel peknou basu, ale jako celek me to na p*del neposadilo, je to muzikantsky dobre vyvedeny, ale podle me tomu neco chybi (a neni to vokal).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus