Lakování kytary

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
P5YCHO

Lakování kytary

Příspěvek od P5YCHO »

Mám dotaz,jaké značky laků jsou nejlepší na kytary a jakým stylem lakujete?Tzn. pokud používáte podkladovku,tak jakou,jaký barevný sprej a jak dosahujete lesku. 8)
Stagg SG + Guitar Rig 3
Pikus

Příspěvek od Pikus »

No, já jsem jednou měnil lak strými Vikomtovi.... normálně jsem koupil dva spreje (oba matný a černý - až to bude potřeba dělat příště, tak asi vezmu červený) na dřevo. Jeden jsem nanesl jako podklad a druhý jsem na to dal aby to nějak vypadalo (po zaschnutí prvního). Potom jsem to nechal uschnout a přejel tence lakem na dřevo (co to bylo fakt nevím - děda je vysloužilej dřevomodelář, a tak toho mme na chalupě plno...).
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Aha...No já bych hlavně spíš rád věděl,jak docílit toho lesku...
Stagg SG + Guitar Rig 3
cenda

Příspěvek od cenda »

P5YCHO píše:Aha...No já bych hlavně spíš rád věděl,jak docílit toho lesku...
lakováním a znovu broušením jemným brusným papírem nic jinýho v tom neni ale je to na dlouho.... je potřeba spousta vrstev a vytrénovaný ruce na dlouhý broušení...
Pikus

Příspěvek od Pikus »

No, já jí tak moc lesklou nechtěl... ale dost tomu pomže lesklá barva :D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Nepomůže musíš to přesmirkovat smirkem tak 2000 a ani pak to nebude lesklé. Musíš si koupit leštidlo nebo vosk, leštící násady na vrtačku a naleštit to.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Mastr píše:Nepomůže musíš to přesmirkovat smirkem tak 2000 a ani pak to nebude lesklé. Musíš si koupit leštidlo nebo vosk, leštící násady na vrtačku a naleštit to.
No,to jsem potřeboval vědět... Doporučil by někdo značky laků a leštidel?

EDIT: Nejvíc uvítám rady od rasomaso. Jeho lakování vypadá velice kvalitně. 8)
Stagg SG + Guitar Rig 3
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“