Multiefekt KORG AX3G
Pravidla fóra
Multiefekt KORG AX3G
Zdravím všetkých !!! Chcel by som sa spýtat ci mate niekto skusenosto s tymto multiefektom :
Korg - AX3G pre elektricku gitaru alebo aspon či neviete , či tento multiefekt obsahuje nejake rockove alebo metalove boostre , dakujem za odpoved.
Upraven název - Nero
Korg - AX3G pre elektricku gitaru alebo aspon či neviete , či tento multiefekt obsahuje nejake rockove alebo metalove boostre , dakujem za odpoved.
Upraven název - Nero
Multiefekt
No diky ale som predsa len zaciatocnik a z toho som sa nedozvedel či obsahuje nejake tie metalove zvuky
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multiefekt
no "metalové zvuky"NANUK1992 píše:No diky ale som predsa len zaciatocnik a z toho som sa nedozvedel či obsahuje nejake tie metalove zvuky
jak si ty efekty nakroutíš už záleží na tobě, ano dostaneš z toho i metalovej zvuk..
jen je to prostě nejlevnější mulťák a ta zkreslení která tam má budou spíš bzučet než hrát
chceš to do komba? nebo na nahrávání do PC? jestli chceš jen "metalovej zvuk" kouknul bych se spíš po jednom efektu, šlapce, krabičce která ti poslouží líp než nejlevnější mulťák
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Aha diky kamos ma Zoom G1 a ten bol celkom v pohode čo sa tyka metalovych zvukov ale ten už je vypredany. chcem to do zosilovac + repro domaca vyroba spravil mi to otec - hadam vie čo robi kedysi hral v kapele 
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
NANUK1992 píše:Aha diky kamos ma Zoom G1 a ten bol celkom v pohode čo sa tyka metalovych zvukov ale ten už je vypredany. chcem to do zosilovac + repro domaca vyroba spravil mi to otec - hadam vie čo robi kedysi hral v kapele
nooo ten zoom bych zařadil na stejnou uroven
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Diky moc
Tak budem hrat hlavne rock a metal ale nechcem ziadny profesionalny efekt len taky na doma 
taky doporučuju, nebo ideálně VAMP 2, ale ten je o tisicovku navrch... pokud se mu líbil zvuk G1ky tak asi nebude náročný... bral bych ho radši než toho korga, nebo digitechy v tehle ceněmycountry píše:Doporučím X-VAMP od behringera - měl jsem, prodal jsem a byl fakt lepší než zoomy, digitechy...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Mám ten AX3G asi rok a byl jsem překvapený, že z toho lezou dost dobrý zvuky a to i zkreslený. Hodně to pomůže levným kytarám. Moje stará Jolana Galaxis s tím zněla skoro jako Fender
, když jsem na to zapojil novýho Fendra (Strat American standard), tak zněl stejně jak ta Jolana
.
Pro začátečníky je to dobrá volba, jsou v tom v podstatě všechny kytarový efekty a nakroutíš tam zvuk od blues až po metal a rozhodně to nezní jako nějaký bzučení. Má to taky vestavěnou ladičku.
Omezení se projevý ve spojení s kvalitním nástrojem, kde jsem měl pocit ztráty barvy zvuku a dynamiky hry. Jinak to používám doma na cvičení (do výstupu můžeš přímo zapojit sluchadla nebo nahrávat rovnou do compu). Pro normální hraní používám zkreslení komba a Korga mám v efektový smyčce a tahám z něj pouze echa, dozvuky a další modulační efekty.
Pro začátečníky je to dobrá volba, jsou v tom v podstatě všechny kytarový efekty a nakroutíš tam zvuk od blues až po metal a rozhodně to nezní jako nějaký bzučení. Má to taky vestavěnou ladičku.
Omezení se projevý ve spojení s kvalitním nástrojem, kde jsem měl pocit ztráty barvy zvuku a dynamiky hry. Jinak to používám doma na cvičení (do výstupu můžeš přímo zapojit sluchadla nebo nahrávat rovnou do compu). Pro normální hraní používám zkreslení komba a Korga mám v efektový smyčce a tahám z něj pouze echa, dozvuky a další modulační efekty.
Multiefekt
No super zajtra mi pride ten efekt aj s gitarou ibanez Gax30 už sa teším 
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multiefekt KORG AX3G
Jen tak do debaty...KORG AX3G používám ve smyčce od komba na reverby atd...zní to celkem dobře, i ten akustik simulator 
Final Frontier
Jsem vlastníkem Ax3G a nemůžu si stěžovat, kupoval jsem ho v záměru si vyzkoušet efekty a těd jsem objevil jeden super metalový zvuk tak hraju kytara mulťák a reprobedny a jsem spokojený o hodně lepší zvuk než z komba Stagg 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Jsem taky majitelem tohoto multaku a to nejsem zrovna zacatecnik..pouzivam vyhradne na modulace (delaye, chorusy, flangery a dalsi) ktery pri trose krouceni zneji vazne dobre. Zkresleni je slaby ale to u kazdyho multaku za podobny penizky. jinak urcite doporucuju. Ovladani je celkem jednoduchy a i konstrukce drzi a to ho nesetrim
. mozna trochu priplatit na ax5g ktery ma i pedal
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Dneska jsem si tenhle multak koupil a zatim muzu rict, ze za ty penize hodne muziky
) A to jsem zatim projel teprv vsechny defaultne nastaveny, co teprv az si je upravim
oproti samotnymu kombu je to naprosto nekde jinde a da se to poustet kvalitne i pres repro...
epiphone sg g400
roland cube 15x
korg ax3g
roland cube 15x
korg ax3g
tak všechno bude znít líp než stagg xD bez urážky... xD ale jako ten efekt taktéž vlastním, používám jej do efektové smyčky. Na delay, reverb, a chorus je celkem talentovanej... zbytek stojí za vyližpr... IMHOJoey01 píše:Jsem vlastníkem Ax3G a nemůžu si stěžovat, kupoval jsem ho v záměru si vyzkoušet efekty a těd jsem objevil jeden super metalový zvuk tak hraju kytara mulťák a reprobedny a jsem spokojený o hodně lepší zvuk než z komba Stagg
Ibanez RG420EG/Schecter OMEN 7 EXTREME -> ENGL e530 -> t.c.e. G-Major -> BBE Maximizer -> M/B 50/50 -> Framus 212.
Čau,
zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenosti s připojením neoriginálního externího expression pedálu k tomuhle mulťáku (na webu mají uvedený vyloženě ty jejich). Můžu ho mít totiž ''za pusu'' ale dokupovat k němu originální exp. pedál za 2 litry je blbost. To už bych radši sáhl po nějakým levným digitechu, kde to jde, nebo po vyšších řadách s integrovaným pedálem...
Dík.
zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenosti s připojením neoriginálního externího expression pedálu k tomuhle mulťáku (na webu mají uvedený vyloženě ty jejich). Můžu ho mít totiž ''za pusu'' ale dokupovat k němu originální exp. pedál za 2 litry je blbost. To už bych radši sáhl po nějakým levným digitechu, kde to jde, nebo po vyšších řadách s integrovaným pedálem...
Dík.