Dneska se mi podařilo fajně zadrbat lakování, ale díky tomu jsem přišel na unikátní věc. Kdybyste někdo chtěli takový spešl finiš jako má ronnie na tom svém exploreru vím jak ho udělat.
Mastr píše:Dneska se mi podařilo fajně zadrbat lakování, ale díky tomu jsem přišel na unikátní věc. Kdybyste někdo chtěli takový spešl finiš jako má ronnie na tom svém exploreru vím jak ho udělat.
Použiješ akrylátový lak a stříkneš na něj jemnou vrstvu průhledného nitra. A pak to začne reagovat a takhle praskat. Pak to zasprejuješ něčím průhledným s čím akryláty nereagujou a je to
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshardKdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mastr píše:Použiješ akrylátový lak a stříkneš na něj jemnou vrstvu průhledného nitra. A pak to začne reagovat a takhle praskat. Pak to zasprejuješ něčím průhledným s čím akryláty nereagujou a je to
Musel jsem na to koupit syntetický, ale ten zas není tak pevný tak mám celkem trauma... btw myslíte že by šlo nastříkat tu původní barvu jemnou vrstvou syntetického který by udělala jakousi ochranu a pak to ještě zastříkat tím akrylátem. když bude mezi nima ten synettický tak by snad zreagovat neměly ne?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshardKdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mastr píše:Straty a telata se dělají z olše od nepaměti a myslím že jsou to dost používané kytary takže nevím proč by měl být problém
Straty a Telata jo,ale stavim LP...No snad to nebude proti tomu mahagonu až tak moc krutej rozdíl..Navíc o rozdíl mi ani tolik nejde jako spíš o to,aby to nějak hrálo..
Mastr píše:Straty a telata se dělají z olše od nepaměti a myslím že jsou to dost používané kytary takže nevím proč by měl být problém
Straty a Telata jo,ale stavim LP...No snad to nebude proti tomu mahagonu až tak moc krutej rozdíl..Navíc o rozdíl mi ani tolik nejde jako spíš o to,aby to nějak hrálo..
no rozdil je tam brutalni ve zvuku, poznas to jak na sucho tak i pres apec a hrat to bude....
no rozdil je tam brutalni ve zvuku, poznas to jak na sucho tak i pres apec a hrat to bude....
No,nevim co řešim.tak či tak bude změna oproti Staggu nevídaná,když tam budou RMka.