Reproboxy 1960

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jo ale on hral na tu serii II, ne ty alnica z sedesatych let :) zrovna jeho zvuk mi moc altecovej neprijde :) nebo aspon to neni altec jak ho znam ja.
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

http://www.ultimate-guitar.com/forum/ar ... 97141.html

tady pisou ze hral presne na ty altecy co mam ja jeden a ty taky :), je to alnico a je to pekne, i kdyby hral na druhou serii,tak otazka, jestli je mezi nima tak propastnej rozdil, co mi ale prijde vesely, je jak dela marshall a potazmo dali firmy ruzny tribute a signature edice s tim, ze vsechno je udelany podle originalu a ve finale tam do tech boxu fouknou uplne jiny repraky nez ten clovek pouzival a pak se muzes jen divit, proc to nema ten ton :) ostatne je taky kratkou dobu pouzival snad i Santana, pro me je to jeden z nejlepsich speakru co byly kdy vyrobeny, kdyz jsem vymenil V30 za tohle, tak jsem sice zprvu byl rozpacitej,ale kdyz se poladil trochu zvuk, tak to dostalo uplne jinou dimenzi...
a zvuk santany na tom myslim jde dost dobre, tobe pochopitelne s mesou asi o dost lip :)
Trainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainman »

Otázka do pléna. Prosím pěkně majitele Marshallů 1960A , kolik ohmů mají repra v boxu? Dík :D
Cort X-6 (customized by petrpeter) x Dunlop CryBaby Classic x Guyatone PD-1 x Peavey VK-R8 x HB 212 (V30) straight horizontal cab (a už mi spadnul z půlmetru na nohu :-D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

16 Ohmu ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“