Crate vs. Peavey

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Crate vs. Peavey

Příspěvek od Nuker »

Stále se nemužu rozhodnout , očekávám krasnej ostrej čistej zvuk , napruženej středovej skreslenej něco ve stylu EVH , ale i ACDC či podobný oddechovky a hlavně Metallica . Co myslíte ? Prosím jen o konkrétně přizpěvky , popřipadě mi nabídněte něco jinýho v tyhle cenový kategorii , bazar nechci a lejno či kustoma téže ne , roland jsem poslal do kytek , málo skreslení :-D.
http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-s ... 92:0:0:1:0

http://kytary.cz/peavey-transtube-rage- ... 92:0:0:1:0
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

z tychto 2 ja by som siel do toho Crate
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pokud bych musel volit, tak asi ten Crate, ale uz jsem to psal nekde vedle - nez takovyhle chrchlatko, to je lepsi hrat do sluchatek nebo pres simulaci repra do beznych hifi beden nebo pocitacovych, pokud mas aspon trochu slusny. Osobne nejsem priznivce V-Ampu, ale podle me by na bazaru nabizeny V-Amp za 1600 Kc pripojeny na bedynky genius za litr hral lip nez tyhle kombicka, navic bys ziskal vic zvuku a efektu - a to za stejny prachy. Nevypada to sice tak cool, ale o to ti asi doma az tak nejde.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

u kompu mam maly bedny a v pokoji mam 3x 40w velky 1x12 bedny , dělá to bordel jako kráva :-D zítra jedu na kytary , vyskouším a btw oboje to zní líp jak digital do sluchatek , ja už tyhle levný multaky prostě nemužu , zkazil mě guitar rig :-D , ale i tak díky za radu .
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nevim, kde beres jistotu, ze to hraje lip jak levny multaky, kdyz si to musis zajet vyzkouset, ale je to tvoje vec.
Somnus Aeternus
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Wohma píše:Nevim, kde beres jistotu, ze to hraje lip jak levny multaky, kdyz si to musis zajet vyzkouset, ale je to tvoje vec.
Už jsem na to všechno hrál , jen jsem se chtěl zeptat ještě na vaše osobní skušenosti jako je poruchovost , spolehlivost , pruraznost v prostorech atd... :-) a k multakum , hrál jsem na dost multiefektu v tyhl cenový relaci takže mám v celku v tomhle přehled a pokud člověk chce kvalitní simulaci tak budto guitar rig nebo pod x3 live , vox tonelab , zoom g9.2tt či podobný aby to stálo za to :-)... Dnes tam jedu tak něco vezmu , pak písnu .
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja mam zase zkusenost, ze Sansamp GT2 hraje lip nez cokoli do 5K, pokud chces zkreslenej zvuk. A stoji bazarovej polovinu, jen musis mit do ceho hrat. Takhle muzu porovnavat treba GT2 a Peavey Studio Pro 112, na ktery jsem kdysi pel ody, tehdy totiz byl mnohem omezenejsi vyber a byl to opravdu jeden z nejlepsich kaufu. Kazdopadne ani tohle kombo, ktery ma lepsi reprak nez to, mezi kterym vahas, nehraje zdaleka tak dobre jako Sansamp do sluchatek nebo na bedny.

A POD (i starsi verze) podle me porazi drtivou vetsinu tady tech chrchlatek :)
Somnus Aeternus
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Sansamp samozřejmě znám , kdo by ne že ano ? Což o to , tahle možnost mě taky napadla , jenže ja jsem momemtálně bez komba na doma a to je špatný , potřebuju něco kvalitního , ale za se nechci vymlatit okna :-D , vidím to na ten crate a pak někdy v blízké době sansamp british :-)
absolute__

Příspěvek od absolute__ »

já mám tu fw15ku...nemuzu isi stezovat, na domaci hrani rohodne staci:-)...ja si to kombo koupil jenom na nauceni...brzo ho prodam a z bazaru koupim neco solidnejsiho :-)...
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
absolute__

Příspěvek od absolute__ »

aha promin, tedka koukam ze ho nemam s tim reverbem :oops:
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Crate FW15 vyhrál , jeden člověk mi řekl , že bych byl magor kdybych si vybral ten peavey :-D musím říct , že to 12' repro dělá svý a řve to jako kráva na domací poměry :-D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“