Na východě to vždycky vypadalo ještě hůř, než u nás...P5YCHO píše:A rusáci maj místo H - G?když H nepoužívaj..Psali ste směr západ,tak jak to teda vypadá na východě?
Bb
Pravidla fóra
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
no já to říkám jen proto, že to tvoje vysvětlení, cos napsal hned za to ho mohlo pěkně zmástpupack píše:
no vzhledem k tomu že na jeho otázku mu bylo odpovězeno už ve třetím příspěvku (když vynechám tvůj kde jsi napsal Hmol)tak nevidim důvod proč bychom nemohli to téma rozvinout víc, když už bylo jinak odpovězeno
nebo je to špatné rozvíjet diskusi?
odpovězeno mu už bylo dávno než jsem napsal o detailech toho akordu víc věcí
Rusáci mají SiP5YCHO píše:A rusáci maj místo H - G?když H nepoužívaj..Psali ste směr západ,tak jak to teda vypadá na východě?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...