Nejlepší elektroakustická kytara do 10 000(nově do 25 000)Kč
Pravidla fóra
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší elektroakustická kytara do 10 000(nově do 25 000)Kč
Tak to Vám pěkně děkuju -> pořádně jste mě nahlodali! Protože tu máme přesně to čeho jsem se bál tak přihazuju ještě 15'000 možná 20'000Kč!, aby byli někteří z Vás spokojení! Už na začátku jsem říkal, že nehledám nejlepší kytaru, ale nejlepší kytaru do 10'000!
Z Vašich příspěvku jsem vyčetl, že dobrá volba by byl Furch, ale jak uz tu psal * , tak bych chtěl kytaru od Furcha na zakázku třeba, aby tam bylo jen mý jméno! Poradíte někdo jak se s Furchem domluvit?
Jsem Čech a chci i Českou kytaru!
Z Vašich příspěvku jsem vyčetl, že dobrá volba by byl Furch, ale jak uz tu psal * , tak bych chtěl kytaru od Furcha na zakázku třeba, aby tam bylo jen mý jméno! Poradíte někdo jak se s Furchem domluvit?
Jsem Čech a chci i Českou kytaru!
Naposledy upravil(a) Slimy dne 22.02.2009 13:40, celkem upraveno 7 x.
Tak já mám zkušenosti jenom se Seagullem. Máme ho v kapele. možná je to jinej model, ale ne o moc dražší. Nejsem si tím modelem fakt jistej. Možná je to i to stejný.
http://www.musiccenter.cz/Seagull-S6+-F ... y/:3:15920
Tady máš tu šestu v elektroak. verzi. Co se týká snímače tak ten godin quantum mám moc pěknej zvuk. A za mě můžu říct, že fakt dobrá kytara.
http://www.musiccenter.cz/Seagull-S6+-F ... y/:3:15920
Tady máš tu šestu v elektroak. verzi. Co se týká snímače tak ten godin quantum mám moc pěknej zvuk. A za mě můžu říct, že fakt dobrá kytara.
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 16.02.2009 18:34, celkem upraveno 1 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dumhudby.cz/eshop/kyt-west-e ... 66071.html
měl jsem tu čest fakt supr zvuk ma i ladičku vevnitř dobry poměr/cena kvalita...
za ne moc peněz celkem dost muziky 
měl jsem tu čest fakt supr zvuk ma i ladičku vevnitř dobry poměr/cena kvalita...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Za mě další hlas pro Seagulla, drobně jsem ho vychvaloval již zde http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=12081.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jen takový možná trochu rýpavý dotaz - k čemu je dobrá vestavěná ladička, když na domácí hraní stačí relativní ladění, tj. ucho (buď se člověk naučí poslouchat a trefí intervaly přesně nebo použije flažolety, případně na mě až příliš hrubý systém 5. pražce) a absolutně ladí jen s kapelou, kdy si na tom stejně musí dát záležet?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
To chceš vážně říct, že bez elektroniky nenaladíš?Homerda píše:Ty hrajes doma na rozladenou kytaru?![]()
Kdyz uz hraju tak at to ladi ne?
- ...EDGE...
A já se ptám, proč tam musí být, když ten sluch máme?...EDGE... píše:Ja bych to bral tak, ze kdyz uz tam je, tak proc namahat sluch..woro90 píše:To chceš vážně říct, že bez elektroniky nenaladíš?Homerda píše:Ty hrajes doma na rozladenou kytaru?![]()
Kdyz uz hraju tak at to ladi ne?
- ...EDGE...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Nejstarsi rozhodne nejsi
A styl tveho prispevku je vyzyvavy az konfrontacni, vulgarismy oplyvajici (a to i po cenzure)... Kdyz se takhle naposledy dva "tezky borci" hadali, kdo ma vic prachu, lepsi karu atd atd, tak nakonec jeden vytahl kver a druhyho sejmul... Takhle nejak si predstavujes pokec o kytrach
Zvlastni, smutne....
Mimochodem - neumim si moc predstavit doprovodnou akustiku v rockovy kapele snimanou mikrakem, jednine ze by u toho kytarista sedel.... vystoupeni nejakyho pisnickare nebo dua je neco jineho, tam to bude ok.
A styl tveho prispevku je vyzyvavy az konfrontacni, vulgarismy oplyvajici (a to i po cenzure)... Kdyz se takhle naposledy dva "tezky borci" hadali, kdo ma vic prachu, lepsi karu atd atd, tak nakonec jeden vytahl kver a druhyho sejmul... Takhle nejak si predstavujes pokec o kytrach
Zvlastni, smutne....
Mimochodem - neumim si moc predstavit doprovodnou akustiku v rockovy kapele snimanou mikrakem, jednine ze by u toho kytarista sedel.... vystoupeni nejakyho pisnickare nebo dua je neco jineho, tam to bude ok.
Hraju výhradně na šrot.
Oltec píše:Za deset tyček si můžeš koupit leda tak dětskou klofnu ( jenom snímač na akustiku příjde na 6až 7 tyček ). Ty kecy co se tady vedou sou k zblití, tady z toho fóra nebyl asi nikdo na ozvučeným normálním konciku nebo je to samej hluchej pakoš. Když se na jiným topiku řešilo ozvučení akustický klofny tak sem myslel, že si tady dělajá p***l s tím, že se glorifikuje podkobylkový piezo - opak je pravda - to snad nemůže nikdo myslet vážně - akustika (elektroakustika je technicky p i č o v i n a) lze nazvučit p o u z e mikrákem. Hratelný klofny (od třiceti tyček navrch) se zvučí kombinovaným snímáním tj. mikro 70% a deska max 30% a když má zvukař slušnou výbavu tak snímá jako h l a v n í základ 57 shurkou - nelze nahradit - ale snad možní audixem - ale já uznávám pouze tu shurku- ale zase jenom v první řadě pouze m i k r á k em. Rozepsal jsem se - ani to snad nepatří k tématu, ale je to tisíckrát vyzkoušená pravda a předpokládám, že to některej moderátor smaže ale na to ****!!!!!!. Mimochodem mám právě 41 a su asi nejstarší na tomto fóru , ale nemyslete si , že su mrtvej hraju a *** " osm dní v týdnu. (Akustika Furch - vyrobnená jenom přímo mě podle požadavku ,jediná v republice,elektrika Fender Telecaster Deluxe MN, Basa Jazz Bass USA Blizard, El. škopky Roland - Japan - žádná čína, Fender celoflaška dva aparáty plus kompletní ozvučovací aktivní aparát včetně digitálního mixu Yamaha, hraju ve dvou kapelách a další dvě zvučím.
Nero: Cenzurováno. Když se chlubíš, že jsi zde asi nejstarší, tak by ses podle toho taky mohl chovat.
Drsňák Oltec.Jako vždy.Ale máš pravdu.Mikrofon nic nenahradí ani v rockovější kapele.Je důležitý nastavit odposlechy tak,ať to nevazbí.Ve svých 41 letech jsem odzkoušel spoustu snímačů a faktem zůstává,že pod 5kkč nemá cenu uvažovat.Viz:Fishman,L.R.Baggs,B-Band to jsou ti lepší.Pokud se bavíme o el.akustice do 10kkč tak snad jedině Lag.Je to kytara netypická a proto zajímavá.Jinak Taylor 310 s ES-T snímáním(5-ti bodové snímače po celém těle zevnitř) cena 35kkč.Howg