nity píše:rano sem vstal, precet tenhle thread, 2x si to poslechnul, trochu to doladil...neco sem mel uz nauceny z drivejska...sou tam chyby, neni to uplne presny, ale myslim ze zacatecnikovi by to mohlo pomoct...takova hratelna verze...natocena na prvni pokus...
uvitam rad komenty, dotazy i kritiku...
http://www.youtube.com/watch?v=l26Ex1dxzSc
tak jsem rad ze se nekdo odhodlal to nahrat, to je plus
ale dovolim si kritizovat, kritiku já rád

hlavni co mi vadi, je ze nehrajes s backingem bez kytary (všude s jich válí mraky na netu) ale s origoš mp3 kde tě kytara "vede" čili bych rád slyšel jestli to opravdu zahraješ čistě sám aby šlo poznat, jestli zvládáš rytmicky a frázování
za druhé tam je cítít dost nejistota v některých pasážích nestačíš přehazovat včas (3.10sec)
ta skladba není rychlostní čelendž, v tom její složitost nespočívá, spíš je to o tom jak ji kdo zahraje plynule a s jistotou a jak z toho čiší to nothing else matters jestli mi rozumíš
každopádně tvoje video je určitě přínosem pro každýho kdo to chce zkoušet, máš to v dobré video kvalitě a je super vidět kde a jak to hrát
čili celkově dobrá práce, jsem rád že to někdo nahrál, ahooooj
ještě dodám, že je těžké rozlišit kdo přesně je začátečník, tím že jsem psal že tahle píseň není vhodná pro začátečníky mám na mysli to, že když jsem dostal kytaru do ruky tak první co jsem se chtěl učit bylo tohle..a prostě jsem na to neměl, nejdřív je potřeba se naučit základy, akordy, proč a jak to jde za sebou a ne se zpaměti hned první tři měsíce hraní učit třeba toto... tak jsem to myslel... po roce hraní už klidně jo, proč ne.. píseň obsahuje snad všechny základní techniky na rozvinutí.. jak čisté akordy, tak barré, tak bendy a odtahy atd...
ale rozhodně nedoporučuju začínat na ní jako na první písni kterou se člověk bude učit