Moření hmatníku

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
zakkwylde

Moření hmatníku

Příspěvek od zakkwylde »

zdarte,mám palisandrovej hmatník,myslíte že bych mohl namořit napražcovanej hmatník,že bych opatrně štětečkem nanášel mořidlo?? Jak mám připravit hmatník na moření? A potom,jednou jsem něco takhle dělal a to mořidlo pak barvilo,měl jsem černé ruce! co s tím? Má někdo zkušenosti s mořením??? Díky moc
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

K čemu ti to bude ?

Jestli ho chceš ochránit tak si kup nějaký olejíček na čištění/impregnaci a máš vystaráno (je tu o tom pár témat mimochodem).
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Bal bych se ze to bude spinit a proto bych se na to vykaslal. Vzdyt palisandr ma docela prijemnou hnedou barvu ne? Nebo chces delat jako ze mas ebenovej hmatnik? :wink:
Hraju výhradně na šrot.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

on i klasickej palisandrovej hmatník je mořenej...když je už starší a vyschlejší tak brutálně zesvětlá...každopádně mořit bez pražců
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Ehh co je to moření ? thx
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“