3x LOOP: 2 500 Kčcerfotoc píše:Jeste par krabek a zacnu TB listu resit taky...na kolik to vyjde?
5x LOOP: 3 000 Kč
7x LOOP: 3 500 Kč
(viz. Smrčka´s ceník)
díky:) líbí se ti jo? já právě nevím jestli mi vyhovuje - je to můj první phaser... je strašně moc uřvanej při zkreslenejch tónech (fakt výkonnej předzesilovač, který se nedá regulovat), ale když tam pak na to pustím clean tak v pohodě... sice jsou tam dva módy (jeden dělá spíš takovej tón "íííí" a druhej "úúúú"Dark Axel píše:muhehe, tohle vypadá lépegratulace k tomu Super phaseru
taky se na něj jednou chystám
pěkný
díky zapojení pomocí smyček je u mě vše v cajku...Kamahl píše:Hustej požírač signálu.ondies píše:menší aktualizace (už je vidět i zdroj)
![]()
Takhle teda skončit nechci...

Myslel jsem, že pro tyto účely slouží to rackové kombo s V-Ampem? (http://www.cybermuff.cz/music/combo.htm)Cybermuff píše:..Tak abych to trochu rozhejbal, vyfotil jsem svůj pedalboard, který používám pro malý akce, jamy a onemanshow...
To už dávno ne. To jsem pustil kolegovi z kapely, aspoň má něco na sessiony. V-amp Pro jsem sice tedy nějakou dobu měl, ale už dost dlouhou dobu nemám. U toho rackovýho comba mi šlo hlavně o to, že mám pořád spoustu rack modulů a byla škoda je nemít jak použít na malý akce. Combo bylo dobrý, ale přeci jenom hraju na lampový aparáty strašnejch let, takže když už se mi sem nevešlo kvůli dalším aparátům, tak jsem ho posunul dál.rotten77 píše: Myslel jsem, že pro tyto účely slouží to rackové kombo s V-Ampem? (http://www.cybermuff.cz/music/combo.htm)
Schvalne kdy si nektery z "puristu & vintagistu" vsimne tech 4 BehringeruDark Axel píše:Cybermuff: hehe, moc hezký
já si jich samozřejmě všiml, trochu mě zamrzelo, ež to tam leží vedle Carl Martinů a TC.Electronics, ale na druhou stranu - když je tam má, atak asi ví co děláAbu píše:Schvalne kdy si nektery z "puristu & vintagistu" vsimne tech 4 BehringeruDark Axel píše:Cybermuff: hehe, moc hezký
(mimochodem ten cernej chorus je bozi, kdysi davno jsem touzil po originalu DC-2, nedavno jsem si aspon koupil tuhle kopii)
Presne tak. Ja jsem taky poridil misto DC-2 CC-300, protoze jsem moc chtel vzdycky bossacky Dimension. Ja s temahle 4 Uliho krabickama celkove nemam zadny trouble - proste to hraje, treba EM-600 je klon echoparku, za ty penize to hraje dobre, zvuk mi to nekurvi - no a podobne ty dalsi. Je to maly, takze kdybych si tam dal velky placky od EH, tak bych to neunesl (a bylo by to do sirky asi o metr az dva vetsi).Abu píše: Schvalne kdy si nektery z "puristu & vintagistu" vsimne tech 4 Behringeru
(mimochodem ten cernej chorus je bozi, kdysi davno jsem touzil po originalu DC-2, nedavno jsem si aspon koupil tuhle kopii)
přesně tak... ty modulační efekty jsou v pohodě (sám mám delay DD-100 na zvuk si nemůžu stěžovat)... s těma kreslítkama to asi bude horší...Cybermuff píše:Presne tak. Ja jsem taky poridil misto DC-2 CC-300, protoze jsem moc chtel vzdycky bossacky Dimension. Ja s temahle 4 Uliho krabickama celkove nemam zadny trouble - proste to hraje, treba EM-600 je klon echoparku, za ty penize to hraje dobre, zvuk mi to nekurvi - no a podobne ty dalsi. Je to maly, takze kdybych si tam dal velky placky od EH, tak bych to neunesl (a bylo by to do sirky asi o metr az dva vetsi).Abu píše: Schvalne kdy si nektery z "puristu & vintagistu" vsimne tech 4 Behringeru
Jak ktery, vetsinou jsou to kopie osvedcenych typu (ruzni Bossove, tubescreamer, atd...), schemata budou okopirovana dobre, takze zvuk muzou pokazit jedine pouzitim soucastek s lehce odlisnymi parametry. Asi nejvetsi rozdil jsou ty plastove krabicky a potaky.ondies píše:... s těma kreslítkama to asi bude horší...
Hot Drive'n Boost mkII je tvrdší overdrive. Je to hrubější zkreslení, než u mkI, ale podle mne taky hrubější, než u mkIII. Teda mkIII bych měl dostat v následujících týdnech takyondies píše: Zdravím, jak hrajou ty Carl Martin? Jak velké zkreslení a zvukový možnosti to má?
tak tak... jedinej problém je, že ani u Thomanna, kde stál 109 Eur už ho nemají: http://www.thomann.de/de/carl_martin_gi ... aesse.htmlhagridek píše:Ten DC drive semsi po vanocich taky poridil, a za tech 15kil to je neskutecna vec...