Cestík lidi.mam otázečku. koupil sem si hlavu fender bassnam250 a mam k tomu jen jednu bednu. chci si ale pořídít druhou a zajímá mě jak to mám zapojit...esi obě bedny z hlavy nebo1. bednu z hlavy a tu druhou propojit z té první
díky moc lidi
zdar
fender bassman - zapojení boxů
Pravidla fóra
- Kustomator
Re: otázka?fender bassman
Obě bedny zapoj do zesilovače. Dej si jenom pozor na impedance (myslím, že by oba boxy měli být 8ohm).JymmyFish píše:Cestík lidi.mam otázečku. koupil sem si hlavu fender bassnam250 a mam k tomu jen jednu bednu. chci si ale pořídít druhou a zajímá mě jak to mám zapojit...esi obě bedny z hlavy nebo1. bednu z hlavy a tu druhou propojit z té první
díky moc lidi
zdar
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
Je to přesně tak. Hlavý mají obvykle dva víceimpedační výstupy (2x8 ohm) a tam právě můžeš připojit dvě osmi ohmové bedny, aby ti to v důsledku dalo 4 ohmy a zesilovač je de facto naplno.
V případně připojení jedné 8ohm bedny pojede zesilovač na menší výkon, obvykle jsou to tak 2/3.
V případně připojení jedné 8ohm bedny pojede zesilovač na menší výkon, obvykle jsou to tak 2/3.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...