pletu se anebo 5.strunu v ukázce nepoužívá?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
aama

pletu se anebo 5.strunu v ukázce nepoužívá?

Příspěvek od aama »

http://www.youtube.com/watch?v=iy3V2Tl4g3s

koukněte na toho borce. jsem začátečník tak se nedivte mý otázce, ale zdá se mi to nebo tu pátou strunu vůbec nepoužil?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Je to možné. Ale je to důležité? :)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
aama

Příspěvek od aama »

aha, no vůbec to není důležitý, protože mu to hraje. :shock: ale didakticky vzato, mě zajímá jestli jsem schopnej si v jeho prstokladu všimnout hru na 5.strunu. proto se zkušenšjších ptám - zavadí o ni nebo ne? já myslim že ne, ale myslim, že to nejni důležitý :lol:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

aama píše:aha, no vůbec to není důležitý, protože mu to hraje. :shock: ale didakticky vzato, mě zajímá jestli jsem schopnej si v jeho prstokladu všimnout hru na 5.strunu. proto se zkušenšjších ptám - zavadí o ni nebo ne? já myslim že ne, ale myslim, že to nejni důležitý :lol:
Na první pohled to nevypadá že ne a zvukově taky moc ne (i když ten zvuk je celkově na dvě věci) Hraje hodně na nejvyšších strunách.

Mě jen zajímalo proč tě to tak zajímá :) Budeš to tabovat?
Naposledy upravil(a) KIWI dne 21.02.2009 18:37, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

aama

Příspěvek od aama »

tabovat - jestli to znamená nějakej zápis - nebudu. prostě jen čumim. a to hodně.

nevypadá, že ne - to jakože jo, jo :?:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

aama píše:tabovat - jestli to znamená nějakej zápis - nebudu. prostě jen čumim. a to hodně.

nevypadá, že ne - to jakože jo, jo :?:
Nevšim jsem že jsem tam na napsal NEvypadá...má to samozřejmě "vypadá že ne", se dá vyčíst z další části "a zvukově taky moc ne". :)

Odpovědět

Zpět na „Hraní na baskytaru, tabulatury“