poslední novinkou je skladba Missing pieces featuring Cassus
http://www.bandzone.cz/apisanteportas
můžete se tu i ptát a různě jinak reagovat
ty, napadlo mě toAlcarmo píše:Jůůůů, Axel má vlastní téma. Bude i fan shop s merchandisengem?
"Mamííííí, já chci tričko s Axelem!" (Škoda jenom, že v současnosti bych nejspíš skutečně dostal tričko s Axelem, ale jiným:))
Tyjo, to bych neřek, mě se to právě dost líbí na tomWohma píše:... ty klavesovy linky (melodie) mi vzdycky prijdou spis jako joke, ale neprilis mistnej
Mluvime oba o posledni pisnicce?Little.Sick.Fish píše:Tyjo, to bych neřek, mě se to právě dost líbí na tomWohma píše:... ty klavesovy linky (melodie) mi vzdycky prijdou spis jako joke, ale neprilis mistnej
mám pocit, že to myslel tak nějak povšechněWohma píše:Mluvime oba o posledni pisnicce?Little.Sick.Fish píše:Tyjo, to bych neřek, mě se to právě dost líbí na tomWohma píše:... ty klavesovy linky (melodie) mi vzdycky prijdou spis jako joke, ale neprilis mistnej
No presne k tomu jsem te chtel donutit, ale chvili to vypadalo, ze diky pozitivnim ohlasum mas pocit, ze jsi dokonaly a tudiz konzultaci nepotrebujesDark Axel píše:Wohmo, prostě tomu nerozumímkaždopádně o klávesách se poradím, vždycky rád přiberu nové zkušenosti