Poradte mi prosim pri koupi el kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Maples píše:od pohledu je to špatně udělaný, ty marshall komba jsou prostě divný a debilní v tom, že maj lampy poměrně hluboko v bedně pod zesákem, takže tam zdaleka neproudí vzduch tak dobře, jako u jiných, který je mají zpravidla vzadu až na kraji a k tomu mají většinou zadní desku, nebo nákej blbej kryt:)když už marshall kombo, tak to všechno oddělat, nebo tam hodit větráček:)

Prostě marshalla nechme dělat hlavy a Fendera komba, at dělá každej, co umí nejlíp.)
Já myslel hlavu...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak jsem tu zas já se svým Ceriatonem! :twisted: Jakmile jsem viděl to JTM tak proč si nekoupit kopii za menší peníz? Za mě 2061x nebo 18W TMB :twisted: :twisted: :lol:

No a když jsem si teď přečet první příspěvek, tak si řikám... Nebylo by lepší na začátek koupit třeba nějakou univerzální kytaru a například poda, ať si nejdřív ujasní co chce hrát a jaký zvuky se mu líbí a pak do toho teprv investovat? Kdybych si vybíral tak drahý kombo když jsem začínal, tak bych pravděpodobně skončil u nějaký mesy nebo tak něco. No a teď bych si koupil zas nějakýho vintage marshalla, ono taky na elektrice bude asi hrát dost jiný věci než na akustice přece jenom, takže teď určitě nemá reálnou představu co bude chtít za aparát za 5 let... :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Aerith

Příspěvek od Aerith »

Na zaciatok urcite doporucujem kupit nejaku digitalnu simulaciu, len nie taku za 12tis (svoj POD2 predavam za 1500 Kc). Nelutujem toho pretoze som zistila ake aparaty by mi vyhovovali a ake nie a trvalo to dost dlho.. Najhorsie by bolo keby si niekto kupil nejakeho ultra skresleneho engla a po dvoch rokoch zistil ze akosi sa mu metal uz nepaci a chcel by hrat klasicky rock.. Tak este raz : doporucujem na zaciatok skusit simulaciu!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“