Törr
Tuhle kapelku si moc rád poslechnu a i na konzíkách mě baví. Neni to sice muj top v český kotlině, ale i tak mam celou diskografii
Jeden muj kámoš se dost kamarádí s Radkem Sladkým. Když se Radek dozvěděl o mě, jako o fanouškovi, tak mi nechal poslat jejich tričko Institut. Mělo bejt i podepsaný, na což ale Radek zapomněl. Tak se mi pak ne jeho stránkách omluvil v diskuzi. Je vidět, že si váží každýho fanouška. Proto si taky vážim já jich.
Jeden muj kámoš se dost kamarádí s Radkem Sladkým. Když se Radek dozvěděl o mě, jako o fanouškovi, tak mi nechal poslat jejich tričko Institut. Mělo bejt i podepsaný, na což ale Radek zapomněl. Tak se mi pak ne jeho stránkách omluvil v diskuzi. Je vidět, že si váží každýho fanouška. Proto si taky vážim já jich.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
my tě taky totálně žeremžebrák píše:A miluju vás chytrolíny, který neoceněj honění čůráků do svěcený vodyLepší než kecání o lásce a takovejch hovadinách!!
radši o lásce, krásná a smysluplná věc
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Tak to já jsem měl čest pokecat si s Vlastou Henychem v Třinci na NPH a taky jsem se s ním byl podívat na Nazarethy, když hráli a fakt se dalo pokecat o všem a žádná nafoukanost nebyla znát..Olihen píše:stacilo my slyšet jeden jejich texta a mnel sem jasno.já na to honení curáku do svecený vody jak známo moc nejsem
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
My jsme "děti" made in hell
. Podle mě supr kapela a znám hodně malo takovejch českejch kapel s takovejma kvalitama a ted mě třeba flakněte kladivem , ale mě se to prostě libí až na předělávku moritury te salutant.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
me nejde o nejakou nafoukanost či co.......mne vadí ty textySami píše:Tak to já jsem měl čest pokecat si s Vlastou Henychem v Třinci na NPH a taky jsem se s ním byl podívat na Nazarethy, když hráli a fakt se dalo pokecat o všem a žádná nafoukanost nebyla znát..Olihen píše:stacilo my slyšet jeden jejich texta a mnel sem jasno.já na to honení curáku do svecený vody jak známo moc nejsem
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
No minule sem byl na takovým malym festáčku v Netřebicích. No 1 hrál Debustrol což byla absolutně špička. nezklamali. pak Harlej: to bylo tak pro ty mladší a bylo to strašný. Pak přišli tořři: No Hereš vyměnil Ibanezku za Fendera. Ale celý to jejich vystoupení mě strašně zklamalo. Bylo to odfláklý proti tomu co před několika lety předvedli na metalovejch vánocích na barče. Zhruba tak 15 let zpátky. No museli jsme se s kámošem kytaristou shodnout že Hereš není nějak moc dobrej kytarák. Aspon mě o tom nikdy nepřesvědčil. To už lepší hrál Izaiáš
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall