Sadowsky bass preamp v čechach
Pravidla fóra
-
BUDAJ-31
Sadowsky bass preamp v čechach
chcy se zeptat nato jako a za kolko sa da tako vec zohnat v cechach a kde konkretne ked uz tak som sa dival po znackach EB tak unas to je take ze tu vcechach je znacka EBS lacnejsia od 20 - aj 45 percent!!!! (napr. EBS Valve Drive na Slovenku stoji okolo 320EUR - 9600SK a v Cechach az 6200KC!!a to nevravym o bednach kombach a pod).Ako to je s touto krabickou tu v cechach , pripane ci by ste nevedely niekto o nejakom dobrom preampe na basu
...pripadne by som sa chcel opitat na ten EBS Valve Drive , vraj je to preamp/ovrdrive LAPMPOVY , a ci to funguje ze je to ovrdrive a aj samotny peamp ked je tam iba jeden EQ a ci ste natom nekto hraly.A ako to je aj s preampom MicroBassII od EB?bo tam je tez ze drivy a ci tam tiez nni tn ruhy kanal ako overdrive???
...pripadne by som sa chcel opitat na ten EBS Valve Drive , vraj je to preamp/ovrdrive LAPMPOVY , a ci to funguje ze je to ovrdrive a aj samotny peamp ked je tam iba jeden EQ a ci ste natom nekto hraly.A ako to je aj s preampom MicroBassII od EB?bo tam je tez ze drivy a ci tam tiez nni tn ruhy kanal ako overdrive???
Hrál jsem an Valve Drive a lahoda, jednou možná pořídím.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
BUDAJ-31
nevim nevim, zkoušel jsem to před rokem když jsem kupoval marka a hrál sje msi jen se zkrlesenímBUDAJ-31 píše:a chcem sa spitat , ono to ako vlastne funguje?vraj to je preamp a overdrive spolu..je to tak?pripadne ako sa to tam nastavuje ked je tam iba jeden EQKIWI píše:Hrál jsem an Valve Drive a lahoda, jednou možná pořídím.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
No ja by som,nakolko som namontoval na pasivnu basu aktivku Aquillar,externy preamp Sadowsky na predaj.Super vecicka.Ak by si mal zaujem,napis na basstard@post.sk,dam blizsie info.
-
BUDAJ-31
no momentalne sa my zmenily plany bo jednak zato moze financna kriza a podruh my treba najskor ine vecy tak ak to tak neskor by som bralChuckBass píše:No ja by som,nakolko som namontoval na pasivnu basu aktivku Aquillar,externy preamp Sadowsky na predaj.Super vecicka.Ak by si mal zaujem,napis na basstard@post.sk,dam blizsie info.
-
BUDAJ-31
-
BUDAJ-31