Hledám basu...

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Kri-Kri
Kontaktovat uživatele:

Hledám basu...

Příspěvek od Kri-Kri »

Začínal jsem na Jolaně SuperStar 1979, nádherný nástroj, ale těžký jak sviňa!!!!!! :cry: ...na koncertovámí ve stoje strašně nevhodná. Nyní sháním basu podle mých představ: tělo jako Fender Affinity Jazz Bass ale v jedné barvě - Arctic White (celá bílá). Nejlépe od Squier a použitou a hlavně hodně levnou... Jestli o něčem víte, dejte vědět...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

napis co hravas a do kolko by si bol ochotny investovat.inak keby si siel do Squera tak zle by si ani nezrobyl , len tam by som si kor vybral z viacerych kusov
Kri-Kri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kri-Kri »

Jo, tak hraju pravy, nefalsovany, americky Rock and Roll 8) no a vzhledem k moji financni situaci bych do toho vrazil asi 6000,-
Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

Divím se, že jako kritérium máš právě tu bílou barvu. Barva je to poslední co by mi vadilo - i když jsem odpůrce černé.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

zdarec moh bych ti nabidnout tuhle basku http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=10772
myslim ze s tim neprohloupis
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Můžu mít dotaz. Myslíš tohle téma jako poptávku po base? Nebo chceš aby ti ostatní dávaly odkazy na nástroje v eschopech, které splňují tvoje představy????

Protože jestli je to ta první možnost tak bych ti to přesunul do správné sekce a to do Tržiště....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“