PC multiefekty GUITAR RIG 3 vs AMPLITUBE 2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

GUITAR RIG 3 vs AMPLITUBE 2

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Backstage

PC multiefekty GUITAR RIG 3 vs AMPLITUBE 2

Příspěvek od Backstage »

Guitar Rig 3, nebo Amplitube 2??? Jaké máte zkušemosti??? Kdo je vítěz?

základní info v češtině:
http://music-city.cz/eshop/native-instr ... ess=2c8a18
http://music-city.cz/eshop/ik-multimedi ... ess=2c8a18
Backstage
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

za mě, Guitar rig 3, příjde mi mnohem víc propracovanej, mám ho radší, s amplitube jsem ale moc nedělal
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Někde už tu o tom vlákne je a je tam toho plno , ale určitě za mě guitar rig , za prvý je tam víc možnosti jak nastavit simulovanej rack či aparáty (bias , frekvence , watty , ...) , za druhé je v tom zabudovaný looper a nahravací smyčka , za třetí zvuky které z toho dostaneš jsou mnohem realističtější než v amplitubu , za čtvrté to má větší paletu efektů , boxů , za páté je to graficky hezčí a lehčejc se v tom orientuje ;) Za mě určitě guitar rig :-P Kdyby jsi chtěl vědět cokoliv konkrétního napiš budto SZ nebo sem do vlákna , GR3 mam dokonalezmáklej :-)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Já jen přihodím perličku:

V předposledním díle muzikusu vyšel článek o ACDC a Angus Young se přiznal, že používá Amplitube prý už hodně dlouho - a dokonce (nekecám) na tom jejich novém CD jsou dvě skladby čistě jen Amplitube 2 zvuk kytary
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

pupack píše:Já jen přihodím perličku:

V předposledním díle muzikusu vyšel článek o ACDC a Angus Young se přiznal, že používá Amplitube prý už hodně dlouho - a dokonce (nekecám) na tom jejich novém CD jsou dvě skladby čistě jen Amplitube 2 zvuk kytary
Jen upřesním: byl to Malcolm a konkrétně se jedná o skladby Big Jack a Anything Goes. :wink:
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ok díky za upresneni, ale tu dlouhodobou mám dobrou :mrgreen:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Já zkoušel oboje (než mi vypršel trial samozřejmě :lol: ) A nejdřív jsem měl radši Amplitube 2 Metal, pak jsem zjistil že vše co potřebuju je Graftier model zesilovače v Guitar rig... Má lepší efekty a možnost ovládání foot pedálem (ten sice nemám tak je mi to uplně jedno... :D)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Teď jsem narazil na

TriTone.Digital.VALVETONE.VST

w.tritonedigital.com

nezkoušel jsem,ale vypadá to velmi dobře (old schoolově :P ).
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Lachim píše:Teď jsem narazil na

TriTone.Digital.VALVETONE.VST

w.tritonedigital.com

nezkoušel jsem,ale vypadá to velmi dobře (old schoolově :P ).
SKoušel jsem , žádná novinka , není to zlí , ale přeci jen IK multimedia a Native instruments vedou , za mě stále GR3.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Diskuze byla "redakčně zkrácena", toto nemá smysl rozebírat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“