Máte zkušennosti s touto firmou? Nejen, že design je úžasný, ale především ty ceny! Mě se od nich zamlouvaj ty kytary s P90. V daleký budocnosti plánuju koupit něco s těmahle snímačema a zatim mám vyhlídlou Epiphone Wildcat a tohle mi příjde, jako nádherná alternativa.
Snad jen, že Hamery používali/používaj velmi dlouho Priesti (Judas Priest). Sice to byly custom modely, ale taky jsem se po nich díval. Ty kytary vypadají více, než solidně .)
-.- se koukni na ty stránky cos sem hodil je to tam jasně napsané i s mapkou
slyšel jsem že staré modely s emohly vyrovnat i Gibsonům, ty nové jsou až na jednu výjimku docela "low end" ale řekl bych, ež kytary za stejnou cenu by mohly docela rozválcovat
Hamer je skvělá americká dílna. XT serie jsou ale korejské výrobky. Kvalita vysoká. Jako Ibanezn ebo Epi určitě. Mám Californian z roku 1998, musel jsem předělávat tremolo, bylo z výroby špatně usazené v těle, a dalších pár drobností. Teď už se jim to snad nestává.
No paráda,to jsem netušil že je u nás obchod. Vymýšlel jsem to přes ebay a mám to co by kamenem dohodil a zbytek došel pěšky. 100% jdu do Vectoru,ale Californian taky dost gut. Zase o krůček blíže k "miláčkům" .
O kytary Hamer jsem se zajímal cca před rokem - na bazaru byla hodně dlouho jejich kytara a to Explorel s pravými SD - krásná korina a cena byla až moc příznivá.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]