Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kubog

Příspěvek od kubog »

Ani by som na nej nehral, by som sa len kukal na ňu :D

http://cgi.ebay.com/Gibson-Slash-Snakep ... 1|294%3A50
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

ten majitel je taky dobrej maniak, takovejch fotek... :D to by měl dřív hotovej 3D model v nějakym programu než by to nafotil :lol: i když to by asi nemělo moc smysl, ale dokumentovat každej flek z centimetrový vzdálenosti je taky dobrá pošahanost :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

rasomaso píše:ten majitel je taky dobrej maniak, takovejch fotek... :D to by měl dřív hotovej 3D model v nějakym programu než by to nafotil :lol: i když to by asi nemělo moc smysl, ale dokumentovat každej flek z centimetrový vzdálenosti je taky dobrá pošahanost :lol:
za tu cenu...

já momentálně docela toužím po:

EHX little big muff
Boss PH-2
EHX Soul preacher
Digitech whammy
EHX Q-tron

a hlavně ESI Maya 44 do USB - má přednost přede vším, snad do léta bude :-)

edit: ještě bych si dal líbit EHX Micro POG
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

no jo ten není z levnýho kraje :lol:

Tonda

Příspěvek od Tonda »

jonas1 píše:Obrázek

dobrá, ale tuhle radši 8)

Obrázek
I´m wheels... movin´wheels
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

mohli byste dávat k těm kytarám aspoň popisky? já teda nevim co je to za kytaru, stejně tak ta předtím, stejně tak ta před tím předtím s jednim snímačem... :idea:

Tonda

Příspěvek od Tonda »

Firebird I , předtím Firebird Studio, předtím nevím kterou myslíš :wink:
I´m wheels... movin´wheels
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

jo sorry tak ta předtim asi byla v jinym topicu, taky nějakej firebird 8)
lidi dávejte sem ty popisky :lol:

jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Tonda píše:
jonas1 píše:Obrázek

dobrá, ale tuhle radši 8)

Obrázek
v bily je taky sexy..
Obrázek
pro rasa: Gibson Firebird V;)
Vzhledove se mi libi nejvic Firebird Studio, ta tebou postnuta vintage je na me moc "padlovita";)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Zrovna je mým snem http://kytary.cz/washburn-n61b/103529/?SE727:0:0:1:0 nebo vyšší model N4ESA, ta kytara má všecko na svým místě a za tuhle cenu už dokonce Washburn řekne z jakýho je to dřeva (narozdíl od levnejch modelů). Už stačí jen pohodlnej krk, kterej s obrázků a popisků nepoznám a tradá :)

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Banan58 píše:Zrovna je mým snem http://kytary.cz/washburn-n61b/103529/?SE727:0:0:1:0 nebo vyšší model N4ESA, ta kytara má všecko na svým místě a za tuhle cenu už dokonce Washburn řekne z jakýho je to dřeva (narozdíl od levnejch modelů). Už stačí jen pohodlnej krk, kterej s obrázků a popisků nepoznám a tradá :)
to se teda omlouvám, ale pro mě jedna z nejhnusnějších kytar c jsem kdy viděl už od první chvíle, kdy jsem iděl její fotku v Music Store :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Banan58 píše:Zrovna je mým snem http://kytary.cz/washburn-n61b/103529/?SE727:0:0:1:0 nebo vyšší model N4ESA, ta kytara má všecko na svým místě a za tuhle cenu už dokonce Washburn řekne z jakýho je to dřeva (narozdíl od levnejch modelů). Už stačí jen pohodlnej krk, kterej s obrázků a popisků nepoznám a tradá :)
to vypada spis nez jako kytara jako stroj na zniceni lidstva :lol:
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

To už i Hohner je hezčí :D
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
fakal

Příspěvek od fakal »

Banan58 napsal:
Zrovna je mým snem http://kytary.cz/washburn-n61b/103529/?SE727:0:0:1:0 nebo vyšší model N4ESA, ta kytara má všecko na svým místě a za tuhle cenu už dokonce Washburn řekne z jakýho je to dřeva (narozdíl od levnejch modelů). Už stačí jen pohodlnej krk, kterej s obrázků a popisků nepoznám a tradá

to se teda omlouvám, ale pro mě jedna z nejhnusnějších kytar c jsem kdy viděl už od první chvíle, kdy jsem iděl její fotku v Music Store
To je fakt hnus to teda jo.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Jste oškliváci škaredí :D . Mě se líbí. Na tý placatý fotce teda vypadá nic moc, ale ve skutečnosti (resp. na normální fotce, videu) je fajn. Asi sem divnej, ale znáte to jak ten čáp... ostatně mám to v podpisu

EDIT: Až si ji jednou možná (stejnak ne, páč zas najdu něco jinýho) pořídím tak udělám milion fotek a všechny je vám sem pošlu ať vidíte zač je toho Banán

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Mě se taky nelíbí.. ale překazil jsi kytarám překvápko... viz úvodní stránka
"legendární značka přichází... slavnostní odhalení 3.3." a tahle kytara je částečně vidět na těch screenech... :)
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Fender American Jaguar
Obrázek

Pro mě asi nejhezčí kytara vůbec. Kdybych věděl jistě, že by mi seděla a stačila jako hlavní nástroj, prodal bych obě kytary, které teď mám a šel bych do ní. Ale kupovat ji jako třetí kytaru za padesát tisíc - to určitě ne :lol: Japonec a Mexico mě neláká - nemám rád podřadné modely
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Obrázek¨

Fender B-Bender
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

2 Regular John: takova blba otazka k cemu jsou vsechny ty prepinace? Napada me akorat , jeden bude na vyber snimacu jinak nic...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Pikus

Příspěvek od Pikus »

LarryColl píše:2 Regular John: takova blba otazka k cemu jsou vsechny ty prepinace? Napada me akorat , jeden bude na vyber snimacu jinak nic...
Taky by mě to zajímalo... kdybych jí měl, tak by to zjistil :D
Třeba jsou v ní nějaký efekty... místa na ně je v kytaře dost ;-)

Ale líbí se mi.... :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“