Ozvučení elektronických bicích
Pravidla fóra
Ozvučení elektronických bicích
Zdravím všechny, prosím o radu : dal by se k ozvučení - monitoring- el. bicích Roland TD 9KX použít tento aparát - http://kytary.cz/behringer-k-3000fx/919 ... 28:0:0:1:0 ?
Jednalo by se o ozvučení pro mne a kapelu ve zkušebně i na pódiu..., Případně uvítám jakoukoliv radu.
Díky...
Jednalo by se o ozvučení pro mne a kapelu ve zkušebně i na pódiu..., Případně uvítám jakoukoliv radu.
Díky...
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že by to šlo, ale tohle je přece jenom klávesové kombo. K těm bicím by se možná spíš hodilo nějaký menší PA se subwooferem (kvůli kopáku)
Hraju na kytary a mašinky
-
mapexdrummer
Tak do sálu takto určitě, ale jde o to, abychom to slyšeli i všichni nahoře na pódiu...mapexdrummer píše:Tak do zkušebny v pohodě to bude stačit... A na podíích bych to zvučil normálně linkou do mixu a přes zesiky do beden...
Co tohle : http://kytary.cz/skytec-as-500-ozvucova ... 94:0:0:1:0
- Scotty
- Kontaktovat uživatele:
Mno já teda nevím zkušenosti s tím nemám ale co jsem tak tohle fórum četl tak se všichni Skytecu vyhýbaj obloukem..
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Kytara:STAGG - Heavy C - Serie 450
Komba:STAGG 20 GA,Kustom DART 10,Hocke 50w lampa
Efekt:Digitech RP250
Keyboard:Yamaha E413
Kytara:STAGG - Heavy C - Serie 450
Komba:STAGG 20 GA,Kustom DART 10,Hocke 50w lampa
Efekt:Digitech RP250
Keyboard:Yamaha E413
-
mapexdrummer
Tak snad máte odposlechy neeee?scajp píše:Tak do sálu takto určitě, ale jde o to, abychom to slyšeli i všichni nahoře na pódiu...mapexdrummer píše:Tak do zkušebny v pohodě to bude stačit... A na podíích bych to zvučil normálně linkou do mixu a přes zesiky do beden...
To jistě, ale chci to mít i samostatně vzadu jen pro bicí..., a nechci používat sluchátkamapexdrummer píše:Tak snad máte odposlechy neeee?scajp píše:Tak do sálu takto určitě, ale jde o to, abychom to slyšeli i všichni nahoře na pódiu...mapexdrummer píše:Tak do zkušebny v pohodě to bude stačit... A na podíích bych to zvučil normálně linkou do mixu a přes zesiky do beden...
-
mapexdrummer
Ozvučení elektronických bicích?
Dobrý den, ahoj. Před nějakou dobou jsem si pořídil elektronickou bicí soupravu ALESIS DM6, ovšem do teď jsem hrál pouze se sluchátky, než jsem našetřil peníze na nějaké kombo. Chtěl bych se proto zeptat, jaké kombo bych měl koupit? Musí to být nějaké speciální přímo k elektronickým bicím, nebo stačí nějaké kytarové kombo (což by se mi hodilo, protože uvažuji o budoucí koupi elektrické kytary). Popř. máte zkušenosti s nějakým konkrétním modelem, který byste mi mohli doporučit? Díky. 
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 26.12.2013 21:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název.
Důvod: Upraven název.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kombo k elektronickým bicím?
Žádné kombo, ale aktivní reprobedny. Pokud vím, kombo k bicím se nedělá a kombo k elektrické kytaře ti bude prznit zvuk.
BTW, na co kombo? Při vystoupení nebo ve zkušebně se připojuješ do mixu a hraješ přes PA, ne? Doma pak třeba rovnou do sluchátek.
BTW, na co kombo? Při vystoupení nebo ve zkušebně se připojuješ do mixu a hraješ přes PA, ne? Doma pak třeba rovnou do sluchátek.
Re: Kombo k elektronickým bicím?
Při vystoupení hraju normálně na akustiky, elektriky mám jen doma, abych moc nerušil sousedy. A doma mi sluchátka moc nevyhoují, když chci hrát například s doprovodem z počítače nebo MP3, tak přes sluchátka neslyším.Hendrek píše:Žádné kombo, ale aktivní reprobedny. Pokud vím, kombo k bicím se nedělá a kombo k elektrické kytaře ti bude prznit zvuk.
Re: Ozvučení elektronických bicích?
Hledal jsem, ale asi ne pečlivěMilanT píše:Ono někdy stačí hledat - bici-nastroje/rada-o-koupi-yamaha-dtx50 ... bo#p463266
bici-nastroje/ozvuceni-elektron-bicich-t12348.html
Re: Ozvučení elektronických bicích
Fajn, sloučeno.