Zdravim hudebniforum,
svym 1. prispevkem taky pridam nejakej ten zazitek
Asi nejvicekrat jsem videl Horkyze, snad uz tak 6krat, pokazde kdyz jsou v okoli Ovy tak tam jedu, fakt super atmosfera, vzdycky se najde par lidi co to rozpogujou a ja se nadsene pridavam.
Na Vypsanou fixu se taky obcas zajdu, pocitam ze jsem byl tak 5krat. A nikdy me snad neomrzi
Z tech vetsich jmen jsem byl zatim jenom na Serj Tankian kdyz byl v Ove, ikdyz to zase tak moc neposloucham, tak tu jeho jednu desku znam, a dokonale jsem si koncert uzil. Lidi fakt super, dobre se skakalo vepredu, mel to skvele ozvucene, jeste si pamatuju jak pri Sky Is Over mi bezel mraz po zadech ikdyz jsem byl durch zpoceny
Tankian mluvil celkem malo k publiku, a kdyz uz tak o polictice a taky se zminil o radaru....
Jinak chodim casto na festaky, kde je spousta zajimavych kapel, nema smysl to vypisovat vsechno, ale za zminku stoji Krystof kdyz byly na Hornickych Slavnostech v Havirove, a Krajco si koncert dokonale uzil ve svem rodnem meste. Dokonce lezl na kontrukci stage
Do budoucna mam takovou trojku kapel co bych chtel videt - Guns n Roses (ikdyz uz to neni ono...vite o cem mluvim...ted po Chinese Democracy snad bude nejake turne po Evrope) pak KISS a RHCP ktere posloucham uz od mala..