12-kanálový mixážní pult McCrypt EM-12

Pro živé ozvučení, studiové, monitorovací, ...
Odpovědět
gessle1

12-kanálový mixážní pult McCrypt EM-12

Příspěvek od gessle1 »

Ahoj
Pořídil jsem si mix pult 12-kanálový mixážní pult McCrypt EM-12 za účelem provozování internetového rádia.Jsem amatér a proto bych chtěl někoho požádat o radu,jak tento mix zapojit k PC.
Díky
tubamusic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tubamusic »

Zdravim. Kabelem mezi vystup mixu(asi 2x jack 6.3mm mono) a line in zvukove karty v pc(jack3,5mm stereo). popripde pokud mas nejaky jiny zvukovy interface tak konektor muze byt jiny.
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

kabel co doporučuje tumabusic je na nic - signál jdoucí z main-out nemužeš použít - je moc silnej - přebudí zvukovku...

musíš použít 2TRACK-OUT - z toho leze signál správnej.... - čili potřebujeě kabel kterej má 2CINCH/3.5 TRS(malej Jack)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
tubamusic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tubamusic »

Jens Ludwig píše:kabel co doporučuje tumabusic je na nic - signál jdoucí z main-out nemužeš použít - je moc silnej - přebudí zvukovku...

musíš použít 2TRACK-OUT - z toho leze signál správnej.... - čili potřebujeě kabel kterej má 2CINCH/3.5 TRS(malej Jack)
Jde o to co je to za zvukovku a nikdo nerekl ze kdyz se da main na plno, ze se neprebudi. ale tve reseni je take mozne. Nikdy se mi vsak nestalo, ze bych linkovym vystupem z cehokoliv prebudil vstup i treba integrovane zvukovky, kdyz jsem mel moznost regulace. daleko vetsim problemem jsou ruzny brumy, ktery se tam dostavaji jak z pc tak ze site atp. idealni reseni je zvukovka se symetrickymi vstupy. Nebylo popsano co ma za zvukovku.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

což takto koupit audiointerface?? zvukovka a mikrofoní preamp... co víc si na internetový rádio přát? nic...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“