Ahoj
Pořídil jsem si mix pult 12-kanálový mixážní pult McCrypt EM-12 za účelem provozování internetového rádia.Jsem amatér a proto bych chtěl někoho požádat o radu,jak tento mix zapojit k PC.
Díky
12-kanálový mixážní pult McCrypt EM-12
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
kabel co doporučuje tumabusic je na nic - signál jdoucí z main-out nemužeš použít - je moc silnej - přebudí zvukovku...
musíš použít 2TRACK-OUT - z toho leze signál správnej.... - čili potřebujeě kabel kterej má 2CINCH/3.5 TRS(malej Jack)
musíš použít 2TRACK-OUT - z toho leze signál správnej.... - čili potřebujeě kabel kterej má 2CINCH/3.5 TRS(malej Jack)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jde o to co je to za zvukovku a nikdo nerekl ze kdyz se da main na plno, ze se neprebudi. ale tve reseni je take mozne. Nikdy se mi vsak nestalo, ze bych linkovym vystupem z cehokoliv prebudil vstup i treba integrovane zvukovky, kdyz jsem mel moznost regulace. daleko vetsim problemem jsou ruzny brumy, ktery se tam dostavaji jak z pc tak ze site atp. idealni reseni je zvukovka se symetrickymi vstupy. Nebylo popsano co ma za zvukovku.Jens Ludwig píše:kabel co doporučuje tumabusic je na nic - signál jdoucí z main-out nemužeš použít - je moc silnej - přebudí zvukovku...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
což takto koupit audiointerface?? zvukovka a mikrofoní preamp... co víc si na internetový rádio přát? nic...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.