Aktivní reprobox

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
scajp

Aktivní reprobox

Příspěvek od scajp »

Vím, že to je bída, ale který z nich jako odposlech, díky...

Soundking FP0215A
THE BOX PA302A
Skytec ABS PA 15", aktivní repro 400W
BEHRINGER - K 3000FX
tubamusic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tubamusic »

Zdravim. Se soundking mam spatnou zkusenost. co se tyce elektronicke stranky,tak je to takove "dodelej doma" zatim vse od teto firmy jsem musel prekopat aby to aspon trochu chodilo. jinak v teto cenove kategorii muzu doporucit BEHRINGER - EUROLIVE® B215A. slysel jsem i na to neco zvucil. Zvuk ala Behringer, ale spolehlivy. nebo co treba DB TECHNOLOGIES - Opera Live 202, nebo LANEY - CP15 Jde i o to pro jake ucely bude odposlech slouzit. Co se tyce behringera co mas uvedeno, to je spis kombo ke klavesam atp. levne odposlechy se vsak nechovaji vzdy tak jak by si clovek pral a kolikrat jsou akorat zdrojem potizi na podiu. opravdove monitorove stage reproboxy zacinaji nekde na 18tis.
scajp

Příspěvek od scajp »

tubamusic píše:Zdravim. Se soundking mam spatnou zkusenost. co se tyce elektronicke stranky,tak je to takove "dodelej doma" zatim vse od teto firmy jsem musel prekopat aby to aspon trochu chodilo. jinak v teto cenove kategorii muzu doporucit BEHRINGER - EUROLIVE® B215A. slysel jsem i na to neco zvucil. Zvuk ala Behringer, ale spolehlivy. nebo co treba DB TECHNOLOGIES - Opera Live 202, nebo LANEY - CP15 Jde i o to pro jake ucely bude odposlech slouzit. Co se tyce behringera co mas uvedeno, to je spis kombo ke klavesam atp. levne odposlechy se vsak nechovaji vzdy tak jak by si clovek pral a kolikrat jsou akorat zdrojem potizi na podiu. opravdove monitorove stage reproboxy zacinaji nekde na 18tis.
Díky, potřebuju hlavně, aby to zvládlo basovou sekci ( kopák, basa), máme na pódiu docela rámus, tak aby to bylo slyšet... :)
tubamusic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tubamusic »

kopák a basu dávat do odposlechu je dost problem. Tím padem bych doporucil basakovi kvalitni aparat aby se nemusel prizvucovat pro odposlechy a vseobecne se na podiu zklidnit. zastavam nazor, pokud neslysim ostatni,hraju moc nahlas,tudiz uberu. zvukar si vzdy muze na PA pridat i kdyz chapu ze jsou hudebni styly, kde to jde tezko. zatizit odposlechy kopakem a basou je zahravani si s jeho zivotnosti, nebo tam poustet pouze frekvence od 100Hz nahoru ale to by pro informativni poslech mohlo stacit. pretizenim odposlechu nejen na dolnich frekvencich se ti to vetsinou rozvazbi. nehlede na to, ze spodni frekvence kopaku by meli byt slyset z hlavniho PA protoze jak znamo, basy se siri vsesmerove. takze, kdyz uz prizvucit vyse zminene nastroje, tak s citem a urcite oriznout pod 100Hz (nebo dle potreby i vys) protoze tyto frekvence se k tobe dostanou z predu. Dobry EQ (nejlepe 1/3 oktavový) pro odposlechy je nutnost!
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

pokud potřebujete do odposlechukopák a basu, dávejte si do podmínek pro zvkaře, že krom odposlechů potřebujete ještě SideFilly - na stranu aby bylo tak 2x722+2x728 SRX...

každopádně alespoň 15" repro to chtít bude...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
scajp

Příspěvek od scajp »

Ještě prosím o jednu radu :
Který z nich zahraje kvalitnější basy...? Resp. zajímá mě, jestli je výhodnější mít v reproboxu dva 12" nebo jeden 15" o stejném či podobném celkovém výkonu, díky..

http://kytary.cz/samson-live-1212-aktiv ... 98:0:0:1:0
nebo
http://kytary.cz/samson-live-615-aktivn ... 98:0:0:1:0
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Mate nekdo zkusenost s LD-Systems LDP 102 A??
http://www.club-music.cz/dj/repro/ld-sy ... 102-a.html

je osazeny 10" reprem, utahne bordel-kapelu (zpev, syntak) ve zkusebne?
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zakulisni info rika, ze ta znacka neni uplne neporuchova :) Rekl bych, ze to bude nekde mezi Skytecem a Behringerem kvalitativne, ale nevim, cemu bliz.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“