Naproto úžasný DVD live at LBC . Udajně je jedním z nejlepších rockových DVD vůbec a já s tim souhlasim. Vedle toho, že je kvalitní co se týče hudbu , namastroval to nákej strašnej frejer , protože , tak dobrej zvuk sem na DVD snad ještě neslyšel.
Ten zpěvák je úplně dokonalej, přesto , že má rozsah asi oktávu a qvartu , tak s tim hlasem přímo čaruje. A předehra Beast and the Harlot, nemá chybu .
Určitě bych všem doporučil písničky Afterlive a Scream (live LBC)- na cd průměr , ael na živo je to dokonalá rocková písnička
Naposledy upravil(a) hendy9 dne 2.08.2009 21:12, celkem upraveno 1 x.
r0nn!e píše:Taky mám rád, a nejsem zrovna HC fanda. Ale fakt super kapelka a DVD taky nemá chybu!
Dost se mluví o tom co sou za styl. Oni osobně se povvažujou za tvrdší rock a dál to rozebírat nechtěj. Určitě maj v sobě prvky metalu až metalcoru, ael k HC bych je zrovna nepřirovnával... první ,možná druhá, deska asi trochu jo , ale dnešní celkovej nádech kapelyy hardcorovej určitěě neni
Tak dvd jsem viděl už minimálně stokrát, je to dokonalost. Ani neposloucham jejich cd, protože naživo je to všechno lepší. Za to dvd bych je poslal do síně slávy, neskutečný.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::