Snímače Gibson vs. SD a DiMarzio

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
woro90

Příspěvek od woro90 »

P5YCHO píše:chci kupovat epiphone lp 100 a ty snímače z něj dát do toho SG,Gibsony do Epiphona a SG snímače přivázat za auto a vláčet po silnici...
Až se rozhodneš, co vlastně koupíš, zkus ty snímače prosím vláčet za autem směrem ke mně - zaprvé nejspíš budu mít Jolanu Jantar a původní snímač je prý tisíckrát horší než nejhorší čína, a zadruhé si budu stavět cestovní bezhlavou kytaru, u které mi nebude tolik záležet na zvuku jako na rozměrech a pohodlí při hraní. Kdyžtak potom napiš co bys za ně chtěl.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

woro90 píše:
P5YCHO píše:chci kupovat epiphone lp 100 a ty snímače z něj dát do toho SG,Gibsony do Epiphona a SG snímače přivázat za auto a vláčet po silnici...
Až se rozhodneš, co vlastně koupíš, zkus ty snímače prosím vláčet za autem směrem ke mně - zaprvé nejspíš budu mít Jolanu Jantar a původní snímač je prý tisíckrát horší než nejhorší čína, a zadruhé si budu stavět cestovní bezhlavou kytaru, u které mi nebude tolik záležet na zvuku jako na rozměrech a pohodlí při hraní. Kdyžtak potom napiš co bys za ně chtěl.
No,až to bude vše hotový,tak ti je nechám klidně free,když si nějakym způsobem zajistíš jejich dopravu k sobě. :wink: Ale vidim to jako běh na dlouhou trať,zatim...

BTW: jsou ty baCHy hodně horší než Vintage?Jeden BaCH se mi totiž strašně zalíbil a dost o něm přemýšlím...

EDIT: Co si teda myslíte o těch Gibson snímačích?Nejspíš je teda budu cpát do BaCHa... Jde mi jen o to,že tam chci hi-gain snímače,to za prvý a za druhý se přiblížit co nejvíc tomu krásnýmu hřejivýmu zvuku Gibsonů... Navíc SD a DiMarzia mi přijdou vcelku dražší...
Stagg SG + Guitar Rig 3
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“