Vyber druheho dimarzia / pridelani krytu ke snimaci

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
MrB14ck

Vyber druheho dimarzia / pridelani krytu ke snimaci

Příspěvek od MrB14ck »

muj dotat zni takto: jaky snimac by se hodil do paru s mym ultimativnim AN dimarziem?? planuju ho hodit ke krku a prikoupit neco do pozice ke kobylce (popripade primo muj AN vymenit za F spaced - viz bazar)
Btw: este by me zajimalo jakym zpusobem pripevnit kuprikladu
http://www.thomann.de/gb/schaller_174.htm tenhle kryt na snimac
a nebo kryt s tema dirama (ala gibson) to se musi ty sroubky vysroubovat? ja fakt netusim...

Diky moc za kazdou radu...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

No,tak přesně tohle by ě zajímalo taky.Jestli dostanu zlatej kryt přes obyč Hum,kterej vypadá jako 2 X Singl.. protože bych přes něj radši měl tu zlatou krytku.
Stagg SG + Guitar Rig 3
woro90

Příspěvek od woro90 »

Mě by zase docela zajímalo, jestli by měl uhlíkový laminát podobné vlastnosti jako plech, a jestli by tím pádem mohl normální humusbucker (vzhled "dvou singlů") znít jako plechovka. Případně pokud ne, jestli může ten huhlík něčemu vadit. Pokud mi to vyjde, budu si stavět vlastní nástroj a při té příležitosti bych si zkusil nalaminovat vlastní kryt na snímač.

Já mám dojem, že ten kryt se jen nacvakává do šachty snímače, a ty plechy patří jen na snímače se stavitelnými pólovými nástavci. Nevidím na nich totiž žádný způsob, jak by mohly držet na obyčejných.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

woro90 píše:a ty plechy patří jen na snímače se stavitelnými pólovými nástavci. Nevidím na nich totiž žádný způsob, jak by mohly držet na obyčejných.
mam dimko s tema nastavcema ale prave nevim jestli je vysroubovat nebo co s nimi :cry:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“