Bach vs Vintage
Pravidla fóra
Já bych šel do Bacha. Páč ho mám a jsem spokojen. Dřevo je tam lepší než u vintage. Je "výběrové" víc než u vintage. Moc pěkné nástroje ale snímače mají malinho horší... Takže si vyber buď zpracování s dřevem, nebo lepší snímače.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Samosebou dřevo,když chci nahrazovat snímače Gibsonama. Díky za radu.dlabajíč píše:Já bych šel do Bacha. Páč ho mám a jsem spokojen. Dřevo je tam lepší než u vintage. Je "výběrové" víc než u vintage. Moc pěkné nástroje ale snímače mají malinho horší... Takže si vyber buď zpracování s dřevem, nebo lepší snímače.
Stagg SG + Guitar Rig 3
- white_wolf
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vintage Kytara
mám Vintage V 100 Icon serie opotřebovaný les paul.výměna mechaniky nutná to drnčení je hrozné.koukněte kdo mate tuhle kytaru na kobylku je to korea opravdu příště nafotím ladící mechanika je wilkinson ale rozvyklaná hrozny.kytara není špatná chce jen vyhrát je to nová kytara čas ukáže.když budu moci tak poradím napíši ahoj Petr.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ne-e, tam už nechodím... maximálně jsem si tam byl vyzvednout trsátka...wikxzen píše:V Muzikantovi?Dark Axel píše:dneska jsem viděl nádhrené Vintage LP za 9000 asi, to bych si koupil hnedbyl to fakt kus dřeva
u brauna
přesně tahle to byla, pokud ji teda máš vyfocenou v avataruPetr7118 píše:mám Vintage V 100 Icon serie opotřebovaný les paul.výměna mechaniky nutná to drnčení je hrozné.koukněte kdo mate tuhle kytaru na kobylku je to korea opravdu příště nafotím ladící mechanika je wilkinson ale rozvyklaná hrozny.kytara není špatná chce jen vyhrát je to nová kytara čas ukáže.když budu moci tak poradím napíši ahoj Petr.
Edit Red Bull: Spojeny dva příspěvky pod sebou - používej EDIT.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- tallicaman
les paul
ahoj je tu někde v republice bazar přímo na gibson kytary? nebo na netu pořídím si orginál gibson.včera jsem si na něj zahrál.Není to jen kytara ale má to v sobě ducha či co, fakt to hraje.vintage bachy jsou fakt k táboráku.koupím gibsona i kdybych neměl co žrát.ahoj a poradíte? moc vám díky.
proč píší že Vintage ikon serie V 100-mají mechaniku wilkinson když to není pravda.oblbování nás lidí.a to mě ser..
Edit Red Bull: spojeny dva příspěvky pod sebou - používej EDIT.
proč píší že Vintage ikon serie V 100-mají mechaniku wilkinson když to není pravda.oblbování nás lidí.a to mě ser..
Edit Red Bull: spojeny dva příspěvky pod sebou - používej EDIT.
Vintage Kytara
mám model V100 icon serie.opotřebovany les paul.má to byt ta lepší kvalita. na kvalitu dnes nevěřím.všude samá china.proto jsem nechtěl kytaru epiphone používají na tělo olšové dřevo na VINTAGE je alespon mahagon.krk lepeny 2usy.vyrobci šetří lesy je to znát.ahoj
u mne drnčí přímo uvnitř ty šnekové převody co tam jsou.je to mrdka ne wilkinson.člověk koupí novou věc a hned do ní vrážet peníze aby to trochu hrálo.co se dá dělat.snímače jsou v pohodě dobrej zvuk nepískají.ahoj
u mne drnčí přímo uvnitř ty šnekové převody co tam jsou.je to mrdka ne wilkinson.člověk koupí novou věc a hned do ní vrážet peníze aby to trochu hrálo.co se dá dělat.snímače jsou v pohodě dobrej zvuk nepískají.ahoj
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: ještě VINTAGE
a co čekáš? je to kytara do 10 000Petr7118 píše:člověk koupí novou věc a hned do ní vrážet peníze aby to trochu hrálo
vím co jsem viděl - nápisy Wilkinson. a tomu věřím. do ruky byla velmi pohodlná, sice by mi asi ještě víc zničila záda, ale hrálo se na ni moc pěkně
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- tallicaman
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na své V100 mechaniky Wilkinson a viděl jsem je i na těch několika dalších Vintage co jsem měl v ruce. Po čase začaly kolíčky drnčet, někdo mi radil ať ten plast sundám a znova nalepím, ale vyřešil jsem to rovnou výměnou mechanik.
K tomu drnčícímu drátu na kobyle - stačí ho v místě mezi šroubama ohnout, pak se napruží a nedrnčí.
K tomu drnčícímu drátu na kobyle - stačí ho v místě mezi šroubama ohnout, pak se napruží a nedrnčí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
srovnával sem LP bach a vintage na blues juniorovi... jasný vítězství vintage!dlabajíč píše:Já bych šel do Bacha. Páč ho mám a jsem spokojen. Dřevo je tam lepší než u vintage. Je "výběrové" víc než u vintage. Moc pěkné nástroje ale snímače mají malinho horší... Takže si vyber buď zpracování s dřevem, nebo lepší snímače.
jinak všechny vintage maj wilkinson hardware i snímač.... bach má lacný korejáky, který prý reznou... ale i tak sou ty bach slušný
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- tallicaman
ja myslim, ze u takto levnych ktar si to proste clovek musi vyzkouset, bo kvalita tam asi bude hodne kolisat... je taky dulezite zjistit, jestli to, co se nekomu libi, je zvuk dreva nebo snimacu, proto doporucuju zkouset na sucho a zkouset, jak to drevo vibruje... ja teda davam jasne prednost kusu, kde hraje drevo
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
tak to je jasný...Ale myslim,že s tim BaCHem to nebude až tak hrozný..Možná že je Vintage lepší,ale epi za stejnou cenu je určo horší.nemluvě o Staggu.tallicaman píše:ja myslim, ze u takto levnych ktar si to proste clovek musi vyzkouset, bo kvalita tam asi bude hodne kolisat... je taky dulezite zjistit, jestli to, co se nekomu libi, je zvuk dreva nebo snimacu, proto doporucuju zkouset na sucho a zkouset, jak to drevo vibruje... ja teda davam jasne prednost kusu, kde hraje drevo
Stagg SG + Guitar Rig 3