Bach vs Vintage

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Já bych šel do Bacha. Páč ho mám a jsem spokojen. Dřevo je tam lepší než u vintage. Je "výběrové" víc než u vintage. Moc pěkné nástroje ale snímače mají malinho horší... Takže si vyber buď zpracování s dřevem, nebo lepší snímače.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

dlabajíč píše:Já bych šel do Bacha. Páč ho mám a jsem spokojen. Dřevo je tam lepší než u vintage. Je "výběrové" víc než u vintage. Moc pěkné nástroje ale snímače mají malinho horší... Takže si vyber buď zpracování s dřevem, nebo lepší snímače.
Samosebou dřevo,když chci nahrazovat snímače Gibsonama. Díky za radu. 8)
Stagg SG + Guitar Rig 3
white_wolf

Příspěvek od white_wolf »

dlabajíč píše:Dřevo je tam lepší než u vintage. Je "výběrové" víc než u vintage
Muzu se zeptat jak si na tohle prisel?
...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Z toho co jsem měl možnost vidět bych šel spíš do Vintage než do Bachu. 1000 lidí 1000 chutí. :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

dneska jsem viděl nádhrené Vintage LP za 9000 asi, to bych si koupil hned :-) byl to fakt kus dřeva
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Dark Axel píše:dneska jsem viděl nádhrené Vintage LP za 9000 asi, to bych si koupil hned :-) byl to fakt kus dřeva
V Muzikantovi?
Petr7118

Vintage Kytara

Příspěvek od Petr7118 »

mám Vintage V 100 Icon serie opotřebovaný les paul.výměna mechaniky nutná to drnčení je hrozné.koukněte kdo mate tuhle kytaru na kobylku je to korea opravdu příště nafotím ladící mechanika je wilkinson ale rozvyklaná hrozny.kytara není špatná chce jen vyhrát je to nová kytara čas ukáže.když budu moci tak poradím napíši ahoj Petr.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

wikxzen píše:
Dark Axel píše:dneska jsem viděl nádhrené Vintage LP za 9000 asi, to bych si koupil hned :-) byl to fakt kus dřeva
V Muzikantovi?
ne-e, tam už nechodím... maximálně jsem si tam byl vyzvednout trsátka...

u brauna :-)

Petr7118 píše:mám Vintage V 100 Icon serie opotřebovaný les paul.výměna mechaniky nutná to drnčení je hrozné.koukněte kdo mate tuhle kytaru na kobylku je to korea opravdu příště nafotím ladící mechanika je wilkinson ale rozvyklaná hrozny.kytara není špatná chce jen vyhrát je to nová kytara čas ukáže.když budu moci tak poradím napíši ahoj Petr.
přesně tahle to byla, pokud ji teda máš vyfocenou v avataru :-)

Edit Red Bull: Spojeny dva příspěvky pod sebou - používej EDIT.
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

bach ma taky kobylu koreu... to drnceni jsem vzdycky vyresil odejmutim teho dratku, pak jsem zjistil, ktery kamen drnci(zatim vzdy na tlustem e) a z obou stran sroubku, co na nem kamen drzi, jsem vrazil a zalomil spilku... facha spolehlive :wink:
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Petr7118

les paul

Příspěvek od Petr7118 »

ahoj je tu někde v republice bazar přímo na gibson kytary? nebo na netu pořídím si orginál gibson.včera jsem si na něj zahrál.Není to jen kytara ale má to v sobě ducha či co, fakt to hraje.vintage bachy jsou fakt k táboráku.koupím gibsona i kdybych neměl co žrát.ahoj a poradíte? moc vám díky.

proč píší že Vintage ikon serie V 100-mají mechaniku wilkinson když to není pravda.oblbování nás lidí.a to mě ser..

Edit Red Bull: spojeny dva příspěvky pod sebou - používej EDIT.
kubog

Příspěvek od kubog »

Ja som mal V100 klasicku aj ICON a obe mali mechaniky Wilkinson?!
Petr7118

Vintage Kytara

Příspěvek od Petr7118 »

mám model V100 icon serie.opotřebovany les paul.má to byt ta lepší kvalita. na kvalitu dnes nevěřím.všude samá china.proto jsem nechtěl kytaru epiphone používají na tělo olšové dřevo na VINTAGE je alespon mahagon.krk lepeny 2usy.vyrobci šetří lesy je to znát.ahoj

u mne drnčí přímo uvnitř ty šnekové převody co tam jsou.je to mrdka ne wilkinson.člověk koupí novou věc a hned do ní vrážet peníze aby to trochu hrálo.co se dá dělat.snímače jsou v pohodě dobrej zvuk nepískají.ahoj

Edit Red Bull: Spojeny dva příspěvky pod sebou - používej EDIT.
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Nevim,ale prostě to LP od BaCHa vypadá fakt luxusně,ale když říkáte,že je lepší jít do Vintage..i když ty poslední ohlasy taky nic moc teda..
Stagg SG + Guitar Rig 3
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Re: ještě VINTAGE

Příspěvek od Dark Axel »

Petr7118 píše:člověk koupí novou věc a hned do ní vrážet peníze aby to trochu hrálo
a co čekáš? je to kytara do 10 000

vím co jsem viděl - nápisy Wilkinson. a tomu věřím. do ruky byla velmi pohodlná, sice by mi asi ještě víc zničila záda, ale hrálo se na ni moc pěkně :-)
tallicaman

pokud vim, nikdo tu nerikal, ze vintage je lepsi;) a je fakt, ze ten bach je teda pekne tezky, se snimacema su spokojeny
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No tak to máš asi nějakej partyjovej kousek. :lol:
Já teda taky viděl na Vintage Wilkinson. (Chlebik tady z fóra má strata a ten teda Wilkinson má).
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Velda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velda »

Já měl na své V100 mechaniky Wilkinson a viděl jsem je i na těch několika dalších Vintage co jsem měl v ruce. Po čase začaly kolíčky drnčet, někdo mi radil ať ten plast sundám a znova nalepím, ale vyřešil jsem to rovnou výměnou mechanik.

K tomu drnčícímu drátu na kobyle - stačí ho v místě mezi šroubama ohnout, pak se napruží a nedrnčí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

dlabajíč píše:Já bych šel do Bacha. Páč ho mám a jsem spokojen. Dřevo je tam lepší než u vintage. Je "výběrové" víc než u vintage. Moc pěkné nástroje ale snímače mají malinho horší... Takže si vyber buď zpracování s dřevem, nebo lepší snímače.
srovnával sem LP bach a vintage na blues juniorovi... jasný vítězství vintage!
jinak všechny vintage maj wilkinson hardware i snímač.... bach má lacný korejáky, který prý reznou... ale i tak sou ty bach slušný
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
tallicaman

ja myslim, ze u takto levnych ktar si to proste clovek musi vyzkouset, bo kvalita tam asi bude hodne kolisat... je taky dulezite zjistit, jestli to, co se nekomu libi, je zvuk dreva nebo snimacu, proto doporucuju zkouset na sucho a zkouset, jak to drevo vibruje... ja teda davam jasne prednost kusu, kde hraje drevo
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

tallicaman píše:ja myslim, ze u takto levnych ktar si to proste clovek musi vyzkouset, bo kvalita tam asi bude hodne kolisat... je taky dulezite zjistit, jestli to, co se nekomu libi, je zvuk dreva nebo snimacu, proto doporucuju zkouset na sucho a zkouset, jak to drevo vibruje... ja teda davam jasne prednost kusu, kde hraje drevo
tak to je jasný...Ale myslim,že s tim BaCHem to nebude až tak hrozný..Možná že je Vintage lepší,ale epi za stejnou cenu je určo horší.nemluvě o Staggu.
Stagg SG + Guitar Rig 3
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“