Chtěl bych vás tímto poprosit o radu nebo aspoň názor, případně i návrh na jinou kombinaci (třeba 490R + 498T).
Díky moc
Ok, kouknu na ně. Ono časem s největší pravděpodobností koupim Standard+ od Epi, tže bych ty snímače od Gibsonu viděl i jako investici do budoucna. Teď mi nejde ani o ty peníze za ty snímače, ale spíš o výslednej sound. Díky za radujonas1 píše:490R a 498T mam v kytare, na hard rock, metal dobry, ale do Epiny bych je nedoporucil - jsou hodne uvriskany, tenky, se silnym vystupem, coz prospiva spis mahagonovymu drevu..z Gibsonu bych doporucil Burstbucker 5, ale to jsou palky a spis jen na r´n´r a do tvy kytary je to skoda, tak se spis koukni po bazarovych SD (SH-4, SH-6, SH-5 aspol..) nebo Dimarzio..
mehari píše:Ok, kouknu na ně. Ono časem s největší pravděpodobností koupim Standard+ od Epi, tže bych ty snímače od Gibsonu viděl i jako investici do budoucna. Teď mi nejde ani o ty peníze za ty snímače, ale spíš o výslednej sound. Díky za radujonas1 píše:490R a 498T mam v kytare, na hard rock, metal dobry, ale do Epiny bych je nedoporucil - jsou hodne uvriskany, tenky, se silnym vystupem, coz prospiva spis mahagonovymu drevu..z Gibsonu bych doporucil Burstbucker 5, ale to jsou palky a spis jen na r´n´r a do tvy kytary je to skoda, tak se spis koukni po bazarovych SD (SH-4, SH-6, SH-5 aspol..) nebo Dimarzio..
Na tyhle styly dohromady - BurstB III, nebo BB Pro (alnico 5,ve Standardech)mehari píše:. Bylo by to na styl r´n´r, hard rock a občas i heavy metal.
Díky, na stránkách gibsonu to mají sice hezky vysvětlený, že se každý z těch tří liší vinutím, ale bohuž už tam nemají nějakou zvukuvou ukázkukubog píše:BB I, II, III sú také isté líšia sa len silou výstupu. Ja mám taktiež I a II a silno odporúčam.