Ewa Farná

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Líbí se vám Ewa Farná?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Shaman

Příspěvek od Shaman »

No já myslim že jen blázen se nad oběma zmiňovanými vůbec pozastavuje... :D
Morgaur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morgaur »

Shaman píše:No já myslim že jen blázen se nad oběma zmiňovanými vůbec pozastavuje... :D
proc? ta holka me peknej hlas, to musis sam uznat, teda pokud jsi ji nekdy slysel zpivat a neodsuzujes ji jen proto ze vsichni tvy kamosi tvrdej ze to je sracka, me se jeji hlas libi, ale nadruhou stranu jeji texty me vubec neberou a diky tomu ji neposloucham, ale porad je hodne mlada, treba se to za par let spravi
PRS SE Custom Semi-Hollow
Blackstar HT1
Yamaha FG700S
Blueridge BR-43
Cort X6
Shaman

Příspěvek od Shaman »

Morgaur píše:
Shaman píše:No já myslim že jen blázen se nad oběma zmiňovanými vůbec pozastavuje... :D
proc? ta holka me peknej hlas, to musis sam uznat, teda pokud jsi ji nekdy slysel zpivat a neodsuzujes ji jen proto ze vsichni tvy kamosi tvrdej ze to je sracka, me se jeji hlas libi, ale nadruhou stranu jeji texty me vubec neberou a diky tomu ji neposloucham, ale porad je hodne mlada, treba se to za par let spravi
:D :D Jasně, názory si dělám zásadně podle toho co mi natlučou do hlavy mí přátelé :D No jinak já vám to nechci brát, nikde jsem koneckonců nenapsal že Farná je špatná zpěvačka, ale kapku mě překvapilo že poslechem jmenovaných produktů hudebního byznysu se zaobírá někdo kdo dělá do muziky. Jinak že se "spraví", tak tomu nevěřim ani náhodou, bylo by to dosti naivní. Spraví se leda tak ve významu že ztloustne. :D
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Shaman píše: :D :D Jasně, názory si dělám zásadně podle toho co mi natlučou do hlavy mí přátelé :D No jinak já vám to nechci brát, nikde jsem koneckonců nenapsal že Farná je špatná zpěvačka, ale kapku mě překvapilo že poslechem jmenovaných produktů hudebního byznysu se zaobírá někdo kdo dělá do muziky. Jinak že se "spraví", tak tomu nevěřim ani náhodou, bylo by to dosti naivní. Spraví se leda tak ve významu že ztloustne. :D
Co ty víš třeba ji to za chvíli omrzí a začne growlovat v nějaké death metalové grupě :D :lol:
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Shaman píše: :D :D Jasně, názory si dělám zásadně podle toho co mi natlučou do hlavy mí přátelé :D No jinak já vám to nechci brát, nikde jsem koneckonců nenapsal že Farná je špatná zpěvačka, ale kapku mě překvapilo že poslechem jmenovaných produktů hudebního byznysu se zaobírá někdo kdo dělá do muziky. Jinak že se "spraví", tak tomu nevěřim ani náhodou, bylo by to dosti naivní. Spraví se leda tak ve významu že ztloustne. :D
Proč myslíš, že je to produkt hudebního showbyznysu? Jestli se ti nelíbí, tak to řekni, ale ta holka má opravdu hezký hlas, a nezapomeň, že ona první začala zpívat, potom ji někdo vytáhl na českou scénu, nebylo to naopak, a dovolil bych si tvrdit, že kdyby toto někdo udělal s tebou tak bys mluvil jinak. Navíc, hudba je taky o vzájemné toleranci, pokrytectví je tady taky svinstvo, zkus za ní zajít, a říct jí to do očí.

Já se přiznám, mi se tento styl moc nelíbí, je pravda, že je to komerční hudba, ale i Ewa má své posluchače, a koneckonců nezpívá zas tak špatně :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Mám stejný názor ... sice jí neposlouchám, ale řek bych že tahle holka by zpívala ikdyby nebyla slavná, řek bych to nedělá pro prachy, ale proto že jí to baví a to, že jí někdo vyhoupnul do české pop sféry a chce na ni zbohatnout to je jeho problém.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Mastr píše:Mám stejný názor ... sice jí neposlouchám, ale řek bych že tahle holka by zpívala ikdyby nebyla slavná, řek bych to nedělá pro prachy, ale proto že jí to baví a to, že jí někdo vyhoupnul do české pop sféry a chce na ni zbohatnout to je jeho problém.
+1

Stoprocentní souhlas. Píseň Měls mě vůbec rád, mi bude znít v uších ještě léta :-D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Olihen

Příspěvek od Olihen »

Caggan píše:
Mastr píše:Mám stejný názor ... sice jí neposlouchám, ale řek bych že tahle holka by zpívala ikdyby nebyla slavná, řek bych to nedělá pro prachy, ale proto že jí to baví a to, že jí někdo vyhoupnul do české pop sféry a chce na ni zbohatnout to je jeho problém.
+1

Stoprocentní souhlas. Píseň Měls mě vůbec rád, mi bude znít v uších ještě léta :-D
jsem slyšel že to mels me vubec rád je "kradená" melodie od nejake americke zpevacky a že ewička neni rozhodne jediná kdo jí zpívá
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Jo, já to taky už mockrát slyšel, ale ještě jsem neslyšel důkaz :)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Myslím, že člověk od fochu nebo jak jsi to nazval, totiž hudebník, neodsuzuje předem, ale napřed si něco poslechne a pak může říct nějak racionální názor, proč ano, proč ne, a ne plácnotu "je to s****a, nepozastavejte se nad tím"...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Giof píše:Jo, já to taky už mockrát slyšel, ale ještě jsem neslyšel důkaz :)
já to neslyšel a je mě to jedno :-)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Smile

Příspěvek od Smile »

mamlasove usaty ste!! sem si precet tuhle diskuzi, stahnul sem si jednu pisnicku a ted to nemuzu dostat z hlavy... grrrr!!!! :-D

ale jinak pekna baba, zpivat umi a taky myslim ze z ni vyroste metalistka :-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Olihen píše:
Caggan píše:
+1

jsem slyšel že to mels me vubec rád je "kradená" melodie od nejake americke zpevacky a že ewička neni rozhodne jediná kdo jí zpívá
a to vám ještě nedošlo že takhle prostě popová scéna funguje?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Olihen

Příspěvek od Olihen »

doslo a proto neposloucham

btw co sem videl v televizi rozhovory s ewickou tak mi připadá že jako clovek je v poho a že to neni žádná namyšlená nána a mozná z ní jednou neco bude.hlas na to má a co řikala tak posloucha i docela dobrou muziku
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

us me s**e,a je trapna
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Tak holka za to beztak nemůže. Prostě se už jen veze a nechává se ovlivňovat. Jestli to tak bude ještě chvilku, tak o ni už neuslyšíme.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Nahodou pekna holka...dal bych si rict :oops: :lol: :lol: :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

To dělají jen ty rovnátka :D nechápu proč mě ty rovnátka tak přitahují... dokonce i má přítelkyně je má :D
Shaman

Příspěvek od Shaman »

KIWI píše:
Myslím, že člověk od fochu nebo jak jsi to nazval, totiž hudebník, neodsuzuje předem, ale napřed si něco poslechne a pak může říct nějak racionální názor, proč ano, proč ne, a ne plácnotu "je to s****a, nepozastavejte se nad tím"...
Já nevim kde bereš že jsem Farnou neslyšel. Sorry ale rozebírat tady proč Farnou ano nebo ne, za to mi takhle muzika fakt nestojí - byla by to jen ztráta času. :wink: A opakuju že to nikomu neberu, ale jen co se začnu Farný tlemit, hned mi ji tu x lidí cpe a vyvrací mi můj názor, takže si nejdřív v tomto ohledu zameťte před vlastním prahem, a můžete si při tom háku třeba poslouchat celou její diskografii kolem dokola koukolem, mě je to vopravdu jedno, ježiši... 8) Akorát si tu kapku připadám jako někde v Medůze :D
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Shaman píše:
Já nevim kde bereš že jsem Farnou neslyšel. Sorry ale rozebírat tady proč Farnou ano nebo ne, za to mi takhle muzika fakt nestojí - byla by to jen ztráta času. :wink: A opakuju že to nikomu neberu, ale jen co se začnu Farný tlemit, hned mi ji tu x lidí cpe a vyvrací mi můj názor, takže si nejdřív v tomto ohledu zameťte před vlastním prahem, a můžete si při tom háku třeba poslouchat celou její diskografii kolem dokola koukolem, mě je to vopravdu jedno, ježiši... 8) Akorát si tu kapku připadám jako někde v Medůze :D
Sorry, ale já Ewu neposlouchám vůbec, ani ten měls mě vůbec rád hit moc neznám, ale ten tvůj názor mi připadne debilbní... kvůli tomu, že kdybych už někdy něco tvořil a někomu by se to zalíbilo a pak by to někdo vytáhl mezi lidi a pak by akorát tupé mozky tvrdily, že je to komerční, tak by to bylo taky k hovnu...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“