Tvar krku Jackson
Pravidla fóra
Tvar krku Jackson
Prosím vás nevíte někdo jaký tvar krku mají přesně Jacksony? Jestli takové U jako lp nebo spíš takový tenší stratovský? Nemám s nima moc zkušeností hrál jsem jen na 3 a ted si vůbec nemůžu vybavit jaký měly tvar
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Na Jacksonech se mi libí právě nejvíce ta hlava. Pro Jacksony je typická právě tahle hlava no ale mile mě překvapil koncert Megadeth - Rude Awakening kde Dave Mustaine hraje na Jacksona který má zakulacenou hlavu a vůbec mě překvapilo že Dave Mustaine hraje na Jackson protože má sponzora "Dean Guitars" a obvykle hrává jen na ně 
Na Jacksony hrál dříve než na Deany. Fést dříve a déle.Adis píše:Na Jacksonech se mi libí právě nejvíce ta hlava. Pro Jacksony je typická právě tahle hlava no ale mile mě překvapil koncert Megadeth - Rude Awakening kde Dave Mustaine hraje na Jacksona který má zakulacenou hlavu a vůbec mě překvapilo že Dave Mustaine hraje na Jackson protože má sponzora "Dean Guitars" a obvykle hrává jen na ně
U Metalliky měl myslím aji BC Riche
Hergot
no jo máš pravdu ... škoda a já si myslel že je pořád u Jacksona http://www.guitar-stuff.net/images/revi ... -600se.jpg
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Přešel k ESP když mu jeho signatury od Jacksona odešly a Jacksoni mu nebyli schopni dodat rychle nový kytary. Myslím že na ESP hrajou všichni z CoB (basa nevim).Adis píše:Však Alexi pořád hraje na Jacksonech nebo nenecross píše:tak je to. Alexi Laiho taky dřív hobloval Jacksony. Mě se taky líbí ta zahlá hlava ale i celkově mi ta kejtra sedí![]()
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Nene ... všichni z CoB nehrají na ESP, Lead kytarista hraje na Jacksona a basa myslimže Cort.DL píše:Přešel k ESP když mu jeho signatury od Jacksona odešly a Jacksoni mu nebyli schopni dodat rychle nový kytary. Myslím že na ESP hrajou všichni z CoB (basa nevim).Adis píše:Však Alexi pořád hraje na Jacksonech nebo nenecross píše:tak je to. Alexi Laiho taky dřív hobloval Jacksony. Mě se taky líbí ta zahlá hlava ale i celkově mi ta kejtra sedí![]()
abych to ujasnil, všichni hrají na ESP, alexi přešel k ESP potom co mu jacksony ukradly a firma mu nebyla schopná v nějakym termínu dodat nový, tak přešel k ESP, ty pak ukázal kolegovi Latvalovi a ten si nechal udělat svojí signature Random Star, jak se do toho dostal basák nevim ale ten má taky ESP basuAdis píše:Nene ... všichni z CoB nehrají na ESP, Lead kytarista hraje na Jacksona a basa myslimže Cort.DL píše:Přešel k ESP když mu jeho signatury od Jacksona odešly a Jacksoni mu nebyli schopni dodat rychle nový kytary. Myslím že na ESP hrajou všichni z CoB (basa nevim).Adis píše: Však Alexi pořád hraje na Jacksonech nebo ne![]()