řazení presetů u POD X3 live

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Benulin

Příspěvek od Benulin »

jo tak to je možní že ten stombox se změnou aparátu vypnul... Díky moc za upřesnění...

Určitě se ozvu.Zatim čau

PS:Vážim si Tvé vstřícnosti a rychlé reakce :-))
Benulin

Příspěvek od Benulin »

jo tak to je možní že ten stombox se změnou aparátu vypnul... Díky moc za upřesnění...

Určitě se ozvu.Zatim čau

PS:Vážim si Tvé vstřícnosti a rychlé reakce :-))
Benulin

Příspěvek od Benulin »

Čau,
tak včera jsem neměl moc času (byl jsem na pivě :-)) ) ale hodku jsem s tim blbnul a neni mi moc jasný když v tom gearboxu si najedu na nějakou banku a upravuju si zvuk, tak jak vlastně ten zvuk mám uložit?Respektive když ho chci uložit do jiné banky než do té,v které ho momentálně upravuji. Nakonec jsem stejně musel uložit pomocí podu.

Nebo když chci v gearboxu zkopírovat jeden preset např. z banky 1A do banky 2B tak taky nevim. Přišel jsem na to, že normálně myší mohu přetahovat preset z banky 1A do banky 2B ale to neni kopírování.Prostě se presety akorát prohodí tzn.že preset z 1A se přesune do 2B a preset co byl v 2B se přehodí na 1A.
Zkusim ti poslat screen toho gearboxu abys měl představu.
Benulin

Příspěvek od Benulin »

kurnik jak sem mám vložit ten obrázek? Mám ho uloženej na ploše ale nevim jak ho sem vlepit.....
Benulin

Příspěvek od Benulin »

to mě sejří... prostě na to nemůžu přijít.... je tady tlačítko Img ale nevim co s tim.[/img]
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

pošli mi ten screen na pupack@seznam.cz tady ho vložit můžeš jen tak, že ho uložíš někam na nějakej web a mezi ty tagy "img" co tu jsou jen vložíš adresu odkud se má ten obrázek načíst víš.

já to ukládám tak, že u názvu presetu kterej je uplně nahoře v tom žlutym pozadí je v pravo šipečka, na tu kliknu a mam tam volby "Save as" čímž to uložim do gearboxu na disk pod určitym nazvem (tak mam pro jistotu ulozene vsechny sve vytvorene presety) a ty presety pak najdes v gearboxu pod volbou "user presets"

a pak je tam volba "Save to POD" kterou se to ukládá do POD když to dám tak se mě to zeptá do jaké banky a pozice to uložit, mam tam rolovatko s pozicema a je to :)

a kopirovani no nevim jak presne to myslis ale ja mam vsechny svoje presety ulozene hlavne v gearboxu, takze neni problem pak u kazdeho z nich dat prave tu volbu "Save to pod" a ulozit si je prave tam kam chci
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Benulin

Příspěvek od Benulin »

aha a ty tam nemáš takovej ten seznam (ne screenu je vidět v pozadí) kde jsou vidět všechny banky a presety? Ne screenu tam žádný presety nemám,protože jsem screen uděl dneska v práci kde samozřejmě nemám POD u sebe a tudíž to nemá z čeho načíst...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Benulin píše:aha a ty tam nemáš takovej ten seznam (ne screenu je vidět v pozadí) kde jsou vidět všechny banky a presety? Ne screenu tam žádný presety nemám,protože jsem screen uděl dneska v práci kde samozřejmě nemám POD u sebe a tudíž to nemá z čeho načíst...

nemám no to harware bank okno tam je jen u vás zřejmě :) já mam jen to hlavní... no musíš si to teda sám nějak vychytat, myslel jsem že to bude víc podobné, ale na to přijdeš jak se ti s tim nejlíp pracuje sám no, tak hodne stesti ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Benulin

Příspěvek od Benulin »

jasně, na to přijdu...musim na to mít čas a klid.Díky

Zatim čau
jirikrov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirikrov »

Pokud někoho zajímají produkty LINE 6, především kytara Variax a POD X3 Live, pak se podívejte na http://www.marshallmalinovsky.cz/line-6/.
jirikrov
Kontaktovat uživatele:

Řazení presetů v POD X3 Live

Příspěvek od jirikrov »

Používám řazení následovně po bankách a zleva doprava.
1. banka akustická
čistý, čístý + chorus, jemné zkreslení, sólo
2. banka folk-rock
3. banka jazz
4. banka rock
jemné zkreslení + chorus, tvrdý doprovod, sólo 1, sólo 2
5. banka hard-rock
jemné zkreslení + chorus, tvrdý doprovod, sólo 1, sólo 2
6. banka blues
různé zvuky od jemněších k tvrdším
7. banka speciality
jirikrov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirikrov »

jirikrov píše:Pokud někoho zajímají produkty LINE 6, především kytara Variax a POD X3 Live, pak se podívejte na http://www.marshallmalinovsky.cz/line-6/.
Dopsal jsem poslední zkušenosti.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“