Hlavy značky ASHTON

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

kámoš měl pack od ashtonu, a jestli je ta hlava stejnejch kvalit jako kytara, pak je jednodušší a rychlejší ty peníze vyhodit oknem.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

no třeba lampový Bugery si tu lidi docela chválej, což se o Behringer setech říct rozhodně nedá...
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Moleek píše:no třeba lampový Bugery si tu lidi docela chválej, což se o Behringer setech říct rozhodně nedá...
Yep,já když slyšel Bugeru 6260,tak od tý doby už nechci jinak..Teda jo,chtěl bych třeba Engla,nebo Mesinu,ale každej na takovej gear nemá,no.. Každopádně je pro mě super,že nějakej low-end lampovej zesík,popř. kombo se taky dělá s 6L6 lampama v koncáku...A za ty peníze co Bugera stojí těžko seženu něco s takl brutálnim zvukem.
Stagg SG + Guitar Rig 3
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

P5YCHO píše:
Moleek píše:no třeba lampový Bugery si tu lidi docela chválej, což se o Behringer setech říct rozhodně nedá...
Yep,já když slyšel Bugeru 6260,tak od tý doby už nechci jinak..Teda jo,chtěl bych třeba Engla,nebo Mesinu,ale každej na takovej gear nemá,no.. Každopádně je pro mě super,že nějakej low-end lampovej zesík,popř. kombo se taky dělá s 6L6 lampama v koncáku...A za ty peníze co Bugera stojí těžko seženu něco s takl brutálnim zvukem.
TO jo, noi, já jí jeden čas chtěl taky, ale pak jsem koupil marshalla... ale za nějakejch 15 000 seženeš z bazaru i ESH 2000 a u toho se sotva můžeš bát, že se ti něco posere, kor když máš servis hned v praze. přeci jenom si u toho zpracování bugery nemůže bejt zas až tak jistej. :wink:
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

4 dlouhovlasac: To mozna ne,ale o opravy mi nejde...Opravit si to zvládnu i sám,ale spíš jde o ten zvuk..A když se vyžíváš ve zvuku 6L6ek,těžko ti je něco nahradí...I když uznávám,že tohle neni jedinej apec,kterej je má,ale určitě patří mezi ty levnější. 8)
Stagg SG + Guitar Rig 3
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“