Problém s vysílačkou
Pravidla fóra
-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
Problém s vysílačkou
Ahoj,chci se vás zeptat co mám s vysílačkou když:ve zkušebně můžu hrát třeba dvě hodiny a hraje pořád,ale jak du hrát někam na podium tak my to tak po Dvaceti minutách odejde,jako by odešli baterky,ale doma zapnu a valý to normálně tak pls za rady co s tím je
Re: Problém s vysílačkou
Asi ma ta vysilacka tremuseblble píše:Ahoj,chci se vás zeptat co mám s vysílačkou když:ve zkušebně můžu hrát třeba dvě hodiny a hraje pořád,ale jak du hrát někam na podium tak my to tak po Dvaceti minutách odejde,jako by odešli baterky,ale doma zapnu a valý to normálně tak pls za rady co s tím je
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Mobil bych nerekl pokud to je uhf tak ne leda nejaka stara nady...jaky mas vlastne model?Rainmaker píše:ruší ti to okolní mobily ?
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
To nejde. Vysílašky jedou na UHF, mobily na GSM.Rainmaker píše:ruší ti to okolní mobily ?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
je to tato http://kytary.cz/akg-wms40-pro-instrume ... :0:1:0,ale co jsme s nimi hráli tak ty měli úplně stejnou vysílačku a šlo jim to v pohodě
Zdravím, mám taky problém s vysílačkou, mám Mipro ACT 51, a stává se mi že při hraní vždy náhodně na mžik vypadne. Zkoušel jsem kabely atd. zda to není špatným kontaktem někde, ale na nic jsem nepřišel. Pokaždé při výpadku začne na display přijímače blikat ukazatel baterky, podobně jako když zapnu port a on se připojí. Pokud s tím má někdo zkušenosti tak prosím o radu, děkuji...
Dělá to pokud jsi blízko přijímače a někdo vleze mezi vysílač a přijímač, nebo zcela náhodně? Při výpadku se chová vysílač normálně, nebo ne? Jaké používáš baterky? Je vysílač citlivý na "inženýrský poklep" (při mírném klepnutí se můž projevit studený spoj)? Dělalo to vždycky, nebo se to objevilo v průběhu používání? Stává se to +/- stejně často, nebo se to zhoršuje?
Dělá to zcela náhodně, nezávisí na vzdálenosti. Mám jí zhruba rok a začalo to dělat nedávno, že by se to zhoršovalo se říct nedá, zrovna při včerejším koncertě jsem si nevšiml za celou dobu žádného výpadku. Zkoušel jsem i onen "poklep" a ten na to taky nemá vliv, podoně jsem vyloučil i třeba špatnej kontakt v kabelu apod. Baterky používám nabíjecí Panasonic AA, přesný typ teď nevím. Na vysílači jsem taky nepozoroval nic neobvyklého. Bohužel k tý vysílačce nemám manuál a na netu ho nemůžu nikde sehnat. Takže ani nevím jak bych třeba přenastavil frekvenci atd.