Washburn X10- vibrapáka

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Trick

Washburn X10- vibrapáka

Příspěvek od Trick »

Ahoj. Hele,mám dotaz. Už se nějakou tu dobu morduju s akustikou a myslím,že by bylo fajn vyzkoušet konečně elektrickou kytaru. Hledám už nějakou tu dobu ve stratech a do oka mi padla Washburn X10
http://kytary.cz/washburn-x-10-b/103563/?SE5933:0:0:1:0
Bohužel jsem finančně závislá na rodičích,kvůli mému nízkému věku. :) Takže sháním něco levnějšího,co si můžu vyzkoušet.Nejlíp v Ostravě. takže:
Máte s tou kytarou nějaké zkušenosti? Mě se docela líbila,i zvuk.Hodlám hrát punk,punk-rock..Např.Blink182 a tak.:) Ale rozhodně nezůstanu jen u toho jednoho žánru...
Jen mě u té kytary trápí jediná věc..Vibrapáka..Proto se chci zeptat,jestli by se nedala třeba odšroubovat a hrát bez ní..Ale bojím se,že mi u téhle kytary bude povolovat ladění.
Nejlepší kytara by byla H/SC/SC bez vibrata do 5000Kč..:)
Ale zase si chci kytaru prvně vyzkoušet a to je docela těžký..Nejdál se totiž dostanu do ostravy..
Nebo máte nějaký zkušenosti s Squier by Fender? Třeba nahrazování SC Humbuckerem..Jak to zní? Uvažuju ještě o téhle variantě a samozřejmě se zbavit vibrapáky..:) Za každou odpověď budu velme vděčná..
Dík
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

tak vibrapaka se da vzdycky odsroubovat zejo, i to tremolo zaspalkujes a ladeni to drzet bude, ale nerikej mi ze v ostrave nejsou nejaky solidni hudebniny kde bys mohla vyzkouset :)
Trick

Příspěvek od Trick »

To netvrdim.:) Jen tam není takový výběr ve Stratech a já si do začátku určitě pořídím strata,pač si nejsem moc jistá,co všechno budu hrát.:)
Vibrapáka půjde určitě dolů,to jo.:) Jen aby mi to ladění drželo,no.. :(
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

mno tak do 5ti tisic si urcite vyberes, jenom to neuspechej a vyzkousej si co nejvic kousku budes moct, zalezi taky pres co budes hrat zejo :) treba si i nakonec vezmes neco jinyho jak strat ;)
rozepinaci HB jsou fajn vec, sice z toho nedostanes uplne autentickej zvuk, ale me osobne to naprosto vyhovuje, kazdopadne to na univerzalnosti kytary jenom prida
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Na téhle kytaře je jednozvratné tremolo, tam se o ladění vůbec bát nemusíš;) stím je problém hlavně u dvouzvratných (floyd rose). No a hlavně vyndáním páky se nic nemění, pořád je to stejná kobylka:) Já tuhle kytaru sice neznám, ale projel bych bazar a koukl se řeba po squirtech nebo cortech, za stejnou cenu můžeš koupit nástroj který stál původně šestku a tam už by rozdíl měl být poznat.
¨
třeba tohle http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=425360
nemá sice humbucker, ale mohlo by to být fajn
nebo pacifika - jeden model jsem slyšel a nehrálo to zle, yamaha mi začíná být čím dál víc sympatická:)
http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=425060
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jestli teda muzes do ovy zajdi do muzikant.cz anebo este nejlip do braunsoundu..maj tam toho hodne na vyber
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“