explorer
Pravidla fóra
Mám tenhle http://kytary.cz/orx-rucne-vyrobeny-tka ... 82:0:0:1:0
Je 6 cm široký. Myslím, že ještě širší moc nepomůže. A navíc, jsem trošku víc pohyblivý při hraní. Což by asi řemen nevyřešil. Potřebuji to nějak vyvážit, nebo co já vím. Nic mě nenapadá.
Asi to chytnu karabinou k opasku
Je 6 cm široký. Myslím, že ještě širší moc nepomůže. A navíc, jsem trošku víc pohyblivý při hraní. Což by asi řemen nevyřešil. Potřebuji to nějak vyvážit, nebo co já vím. Nic mě nenapadá.
Asi to chytnu karabinou k opasku
- tallicaman
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
já to udělal takhle u mojeho SGečka vem papírovou izolačku a nasyp ty broky na to a pak s toho udělej take šuliny...Z A K K píše:Nevím jestli všechny, ale ten můj dost. Kus dřeva to je. A dost těžkýho, ale prostě jak ji pustím, tak se sešune krk dolů. Olovo k poťákům? Dobrej nápad. Ale nebude to chrastit? Lepší bude nabouchat tam kilo hřebíků...
Nad takovou možností jsem taky uvažoval. Ale za 1. nemám to kam dát. K poťákům je přístup zezadu a tam není místo, neboť je tam baterie od snímače. A zepředu je plast jen zhroba uprostřed. To by nic nevyřešilo. No a za 2. kytara je už tak těžká jak kráva.Mjkl píše:já to udělal takhle u mojeho SGečka vem papírovou izolačku a nasyp ty broky na to a pak s toho udělej take šuliny...Z A K K píše:Nevím jestli všechny, ale ten můj dost. Kus dřeva to je. A dost těžkýho, ale prostě jak ji pustím, tak se sešune krk dolů. Olovo k poťákům? Dobrej nápad. Ale nebude to chrastit? Lepší bude nabouchat tam kilo hřebíků...a dej to tam... pokud to nebude stačit tak ještě přidej nebo to nasym do sáčku a pořádně to stáhni
Spíš přemýšlím, že posunu uchycení pásu. Ale nevím jak moc. Nerad bych do toho vyvrtal 10 dírek, než bych našel to správné místo. Ale asi nic jiného nezbyde.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
jak a kde máš uchycenej řemen vepředu?
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo