Dohmat - Čo s tým?? Je to normálne???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
fildak

Příspěvek od fildak »

Tak jsem s tím zkoušel štelovat a výstedek je, že už mi struny nedrnčí, kromě struny g, ta ale drnčí skoro ve všech polohách a na kobylce jsou kameny skoro vyšroubované.
woro90

Příspěvek od woro90 »

To je divné. Kolik mm máš mezi tou strunou a vrškem 17. pražce? Zjistíš to třeba tak, že pod ni budeš podkládat trsátka o známé tloušťce. To vypadá jako by byl špatně nastavený i sklon krku...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
fildak

Příspěvek od fildak »

jako ono to zase az tak moc nedrnci, da se to prezit, jinak je to asi tak 2,6mm
woro90

Příspěvek od woro90 »

fildak píše:jako ono to zase az tak moc nedrnci, da se to prezit, jinak je to asi tak 2,6mm
To by mělo být v pořádku, nemydlíš do toho moc?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
fildak

Příspěvek od fildak »

no když se krotím, tak je to docela v klidu :) :wink:
KouClick

Příspěvek od KouClick »

uz som to konecne "spravil" den stavania a nadávok, jedna struna hrdinsky padla ale uz ide tak ako má /asi/ :D
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“